Home
Webshop

U kan als particulier en bedrijf terecht bij de EuroSys - IT Solutions groep voor al uw IT noden van A tot Z.

De groep bestaat uit 8 winkels in Limburg, 3 ForCom winkels in Antwerpen, 2 winkels in Bornem en Beveren, de EuroSys Business Centers te Houthalen en Halle en het softwarebedrijf IT Solutions.

Een totaalservice aanbieden. Zo luidt het uitgangspunt voor de gehele Eurosys – IT Solutions Groep. Om deze doelstelling te realiseren, is een heldere bedrijfsstructuur opgebouwd met verschillende entiteiten.

Meest gekend bij het grote publiek én uithangbord van de groep zijn wellicht de winkels van EuroSys waaronder de Megastore in Hasselt. Deze richten zich met een uitgebreid gamma aan hard- en software op de particuliere klanten en kleine zelfstandigen. Op de webshop van EuroSys vindt u een overzicht van het uitgebreide gamma en kan u meteen online bestellen.

Kleine en middelgrote ondernemingen kunnen terecht in het EuroSys Business Center, gevestigd in Houthalen en in Halle. Deze onderneming specialiseert zich in totaaloplossingen voor alles wat met uw ICT-infrastructuur te maken heeft. Onder hetzelfde dak zit zusteronderneming IT Solutions.

IT Solutions focust zich op geïntegreerde bedrijfsoplossingen voor ondernemingen uit de distributie-, retail- en servicesector. Met één softwarepakket – volledig afgestemd op uw onderneming – integreert en automatiseert IT Solutions uw kassa’s, website, stockbeheer, facturatie, bestelling,... .

Het spreekt voor zich dat IT Solutions en het EuroSys Business Center, waar nodig, nauw en flexibel samenwerken om u één totaalpakket aan te bieden.Contacteer ons
Nieuws
EuroSys neemt AG Cloud over 14-10-2014
De managementteams van AG Cloud en de EuroSys Groep kondigen aan dat AG Cloud is overgenomen door EuroSys. De overname is een krachtig signaal dat er wordt ingezet op de toenemende vraag naar cloudopl...
Lees meer

Seminaries
Shape the Future (Editie namiddag) 06-11-2014
Als Preferred Educational Partner van Dell en Microsoft zijn we blij op 6 november een "Shape the Future" dag voor jullie te kunnen organiseren. Nu is het moment om nieuwe Windows 8 toestellen te k...
Lees meer

 • EuroSys Business Center Houthalen
  EuroSys Business Center Brussel (divisie van VCD Devroede)
 • Centrum Zuid 1527a
  Edingensesteenweg 20
 • 3530 Houthalen
  1500 Halle
 • Tel. 011 60 90 10
  Tel. 02 305 18 50
 • Fax 011 52 65 82
  Fax 02 305 18 59
 • sales@eurosys.be
  salesbrussel@eurosys.be