Diensten en oplossingen
U wil antwoorden op úw ICT-vragen? Aarzel niet om EuroSys te contacteren. Wij staan klaar met gratis en vrijblijvend advies. Onze mensen denken oplossingsgericht met u mee. Hierbij houden ze rekening met de specifieke noden van uw bedrijf, school of overheidsinstelling. Zo kan u bijvoorbeeld op lange termijn plannen en pas implementeren als de groei van uw firma dat vereist. 

EuroSys werkt een service plan uit op maat van uw bedrijf. Zo voorzien we tijdig in een onderhoud van het systeem en doen we aan preventie via een update van het computernetwerk. Als er zich toch problemen voordoen dan lost EuroSys die voor u op, ook als u intern een IT-coördinator in dienst heeft. Indien nodig draaien we zelfs de klok rond, opdat u zo snel mogelijk verder kan met uw core-business.

Computersoftware is een intellectueel eigendom. Zowel vanuit ethisch als vanuit wettelijk oogpunt doet u er goed aan de nodige licenties te vergaren voor de software die u gebruikt. Als licentiespecialist reikt EuroSys u na een grondige analyse de licentievorm aan die het best bij uw onderneming past. Voor software op maat kan u trouwens terecht bij onze dochterneming IT Solutions, Microsoft Gold Certified Partner. Zij bieden u ondermeer de Microsoft Dynamics NAV oplossing aangevuld met eigen ontwikkelde officiële add-ons.

Transparantie is een extra troef van EuroSys. Via onze website kan u al uw klantgegevens opvragen. Orders, levertermijnen, herstellingen,… U kan het allemaal opvolgen op www.eurosys.be. U kan makkelijk uw facturen en andere documenten afdrukken. Tenslotte is het ook mogelijk van de klok rond artikelen te bestellen in de EuroSys webshop. U kiest uit een assortiment van 40.000 producten en ziet in één oogopslag of het product in voorraad is.
Contacteer ons
Nieuws
EuroSys aangesteld tot Apple Authorised Reseller 22-12-2014
EuroSys - met meer dan 220 specialisten één van de grotere ICT-bedrijven in Vlaanderen - is benoemd tot Apple Authorised Reseller (AAR). Deze partnerstatus stelt EuroSys in staat het c...
Lees meer

 • EuroSys Business Center Houthalen
  EuroSys Business Center Brussel (divisie van VCD Devroede)
 • Centrum Zuid 1527a
  Edingensesteenweg 20
 • 3530 Houthalen
  1500 Halle
 • Tel. 011 60 90 10
  Tel. 02 305 18 50
 • Fax 011 52 65 82
  Fax 02 305 18 59
 • sales@eurosys.be
  salesbrussel@eurosys.be