Op donderdag 7 juni organiseren we voor de 2de keer Business2Beach. Op dit event kan u in een ontspannen sfeer genieten van verschillende inspirerende sprekers. De firma Aeroplane laat u ervaren welke VR-toepassingen er mogelijk zijn in het bedrijfsleven. We halen de zomer erbij met live cooking, cocktails en entertainment. Ook de locatie is een topper: Beachclub Degreez, net over de Nederlandse grens. Erika Van Tielen begeleidt u door deze dag.
 

Business2Beach 2018
 

We verwelkomen u vanaf 14u met een verfrissend drankje. Om 14u30 heten Mark Aerts en Lieven Boes u welkom en geven dadelijk het woord aan Trendwatcher & Futurist Richard van Hooijdonk. Vanaf 15u30 starten de simultane sessies waaraan u vrijblijvend kan deelnemen. Verder kan u ook de standen bezoeken van onze leveranciers en netwerken. Thomas Smith sluit met zijn komische show de sessies af. Om 18u kan u genieten van live cooking & cocktails en om 19u is het tijd voor de uitreiking van de klantenawards. Verder zorgen dames met smaak voor een lekker dessertje. 

Inschrijven
 

sfeerbeelden business2beach 2018

 

Agenda

Tijdstip Event
14u00 Ontvangst: Registratie, drankje, beurs & netwerking 
14u30 Welkomstwoord
(Mark Aerts - Commercieel Directeur B2B - Bestuurder EuroSys | Lieven Boes - Directeur Technische Dienst - Bestuurder EuroSys)
14u40

Richard Van Hooijdonk
Trendz! op naar 2030

(Richard van Hooijdonk - Trendwatcher & Futurist‎)

Door nieuwe technologie staan we aan de vooravond van grote veranderingen. Robots, drones, big data, Internet of Things en virtual reality zorgen voor ongekende mogelijkheden. Biotech, neurotech en blockchain zorgen voor nieuwe kansen. Nieuwe mogelijkheden en businessmodellen ontstaan. Organisaties moeten klaar worden gemaakt voor de toekomst.

15u30 ivITa: Cloud Based Managed Services
(Lieven Boes - Directeur Technische Dienst B2B - Bestuurder EuroSys)

Het ivITa IT Center levert hoogwaardig IT systeembeheer door geïntegreerde automatisering die meegroeit met de bedrijfsbehoeften van uw organisatie. Met focus op maximale beveiliging en back-up in tijden van cryptostress.

  YES! : Dé ICT-oplossing voor het onderwijs
(Roel Raymaekers - Education Consultant EuroSys)

In dit nieuwe baanbrekende programma combineren we hardware, software, levenscyclusservices en financiering in één totaaloplossing. Concreet zorgen we ervoor dat iedere leerling zijn eigen laptop heeft, die al helemaal geconfigureerd en geïmplementeerd is. Nadien zorgen we voor de service en de ondersteuning en zelfs voor de vervanging na de vastgelegde periode. Dankzij onze aantrekkelijke financiering profiteert u van één voorspelbare prijs per toestel per maand.

15u50 De printer als het nieuwe wapen van cybercriminelen? Hoe zorgt HP ervoor dat uw printer niet de zwakste schakel is!
(Hans Van Barel - Category Manager HP Printing)

De belangstelling voor de beveiliging van het Internet of Things (IoT) is fors toegenomen na een reeks van grootschalige distributed denial-of-service (DDoS)-aanvallen die diverse populaire websites platlegde. Hiervoor werd gebruikgemaakt van een botnet van duizenden gehackte bewakingscamera’s, digitale videorecorders en andere verbonden apparaten. De vraag is nu: welk apparaat wordt het nieuwe wapen van cybercriminelen? Dat zouden wel eens printers kunnen zijn. Patches en toegangscontrole vormen belangrijke beveiligingsprioriteiten van IT-organisaties, maar worden over het hoofd gezien als het om printers gaat. Maar omdat printers met het bedrijfsnetwerk zijn verbonden, kunnen ze worden ingezet voor gegevensdiefstal en gerichte aanvallen. In deze sessie vertellen we u hoe uw printer niet de zwakste schakel hoeft te zijn in uw security strategie.

  WATCHGUARD: "Waarom UTM Layered Security uw beste verdediging is, en hoe zichtbaarheid hier toe bijdraagt".
(Joris Knuts - B2B Account Manager EuroSys & productspecialist WatchGuard)

Naarmate er elke dag nieuwe technologieën opduiken, nemen ook de bijbehorende beveiligingsrisico's toe. Heeft u er vertrouwen in dat u ze kunt opsporen voordat ze grote schade aanrichten in uw netwerk? 86% van de leidinggevenden heeft dat niet, omdat ze geloven dat er heel wat zaken ontbreken om te weten wat er echt gaande is op hun netwerk. De uitdaging om meer inzichten in het netwerk te krijgen zijn het opsporen van de blinde vlekken en vooral de oplossingen om het netwerk te verhelderen.

WatchGuard biedt de meest uitgebreide portfolio van beveiligingsdiensten, van traditionele inbraakpreventie, gateway-antivirus, applicatie beheer, spam preventie en URL-filtering tot geavanceerdere services voor bescherming tegen geavanceerde malware, ransomware, phishing-aanvallen en datalekken. Elke beveiligingsservice wordt geleverd als een geïntegreerde oplossing en is eenvoudig te beheren. Met WatchGuard Threat Detection and Response ziet u bedreigingen voordat het te laat is.

16u20 DELL EMC: De kracht van data. Van infrastructuur tot applicatie
(Kris Van Haeverbeke - Mid-Market Sales Lead Dell EMC)

Hoe digitale pioniers concreet het verschil maken. Dell EMC neemt u mee doorheen de digitale transformatie, en geeft een beeld hoe de bedrijven er vandaag voor staan in vergelijking met één jaar geleden. Bekijk alvast het laatste rapport rond IT transformatie.

  MICROSOFT: Hoe het menselijke talent versterkt wordt door AI. 
(Peter Demeyere - Partner Technology Strategist Microsoft)

U hoeft geen technologie expert te zijn om te weten dat artificiële intelligentie hot is. Gecombineerd met menselijke vindingrijkheid helpt het mensen om geweldige dingen te doen. Dankzij AI-ontwikkelingen kunnen we gemakkelijker communiceren in meerdere talen en zelfs meer gepersonaliseerde kankerbehandelingen ontdekken. En dat is nog maar het begin. We bevinden ons in een ontluikende fase van AI-doorbraken en we kunnen ons alleen de mogelijkheden voorstellen van wat mensen en technologie samen kunnen doen. In deze sessie laat ik u enkele echte voorbeelden zien van hoe Microsoft AI vandaag bedrijven transformeert.

16u50 Duurzaamheid bij EuroSys
(Mark Lens - CEO EuroSys)
17u00 Stand-Up Comedy door Thomas Smith
18u00 Live cooking & cocktails, bezoek beurs & netwerking
19u00 Uitreiking klantenawards
21u00 Einde van het officiële gedeelte. Napraten kan met een hapje & drankje.

 

Inschrijven

 

Deelnemende partners

leveranciers business2beach 2018

 

Extraatjes

klantenawards eurosys business event

 

eurosys business event

 

Maak kans op een Kyocera multifunctional

 

HP weber BBQ of drone of rituals

 

watchguard eurosys business event

 

Sponsors

sponsors business2beach 2018

 

Locatie

Degreez

Beachclub Degreez 
Velkenskamp 1
6097 NN Panheel
Nederland

(slechts +/- 30 min. vanuit Houthalen)

 
 

No show fee

Om u op een comfortabele manier te informeren voorzien we een ruim budget. Wij rekenen dan ook op uw aanwezigheid bij inschrijving. Bij afwezigheid zonder annulatie, zijn we genoodzaakt 75 euro aan te rekenen. Annulaties worden aanvaard tot 31/05/2018 via [email protected].

 

Foto's

Tijdens dit event maken we algemene foto's van de sfeer en de gasten. Wenst u hier niet op te staan? Geef dit dan aan bij uw inschrijving.

 

Inschrijven