Op donderdag 6 juni organiseren we voor de 3de keer Business2Beach. Het netwerkevent van het jaar waar we u graag persoonlijk ontvangen en lekker verwennen. Op dit event kan u in een ontspannen sfeer genieten van verschillende inspirerende sprekers. We halen de zomer erbij met live cooking, cocktails en entertainment. Erika Van Tielen begeleidt onze gasten opnieuw door deze dag. Ook de locatie is een topper: Beachclub Degreez, net over de Nederlandse grens. 

We verwelkomen u vanaf 13u45 met een verfrissend drankje. Om 14u30 heten Mark Aerts, Lieven Boes en Mark Lens u welkom en geven daarna het woord aan Jan Kriekels, CEO van Jaga Climate Design. Vanaf 16u00 starten de simultane sessies waaraan u vrijblijvend kan deelnemen. Bert Gabriëls sluit de sessies af met de nodige ambiance. Rond 18u kan u genieten van live cooking & cocktails en om 19u is het tijd voor de uitreiking van de klantenawards. Verder voorzien we een lekker dessert. Alle gasten gaan ongetwijfeld naar huis met een leuke ervaring en een toffe attentie. Bezoekers van vorige edities weten dat dit een niet te missen event is!
 

Highlights Business2Beach 2019
 

Terugblik vorige edities

Inschrijven

Agenda

Tijdstip Event
13u45 Ontvangst: Registratie, drankje, beurs & netwerking 
14u30 Welkomstwoord Mark Aerts, Lieven Boes en Mark Lens
15u00 Innovate or Die
(Jan Kriekels - CEO Jaga Climate Design)

Jan Kriekels toont het pad naar een duurzame toekomst. Na een reis door meer dan 100 landen, over paden met veel kronkels en zijwegen, geeft hij zijn bijzondere kijk op een duurzame toekomst. Als creatieve econoom met een antropologische achtergrond neemt hij u mee in zijn zoektocht naar een universeel overlevingsmodel voor mens, onderneming en samenleving.

16u00 Uw IT-omgeving eenvoudig beheren vanop het strand? Cloud managed IT met Cisco Meraki
(Maarten van den Broek - Solution Sales Specialist Meraki)

Traditioneel gezien zijn netwerken een complexe materie. Maar met de komst van de cloud zijn die tijden helemaal voorbij! Tijdens deze sessie leert u hoe u met de technologie van Cisco Meraki op eenvoudige wijze enterprise-grade functionaliteiten uit uw netwerk kan halen, en hoe uw netwerk als een intelligent platform de fundering vormt voor uw digitale strategie. Naar het schijnt kan u zelfs uw hele IT-omgeving beheren vanop het strand…

De Microsoft werkplek anno 2019
(Sandro Tupitti - Microsoft Sales Specialist EuroSys)

Vandaag wilt u als bedrijf een aantrekkelijke werkomgeving aanbieden, een omgeving die creativiteit ondersteunt, van eender waar toegankelijk, en éénvoudig in gebruik. 
Met Microsoft 365 heeft u toegang tot een bijzonder krachtig platform dat de creativiteit, bereikbaarheid en voornamelijk productiviteit van uw (mobiele) werknemers verhoogt.
In deze sessies gaan we verder dan Office365 en passeren ook Teams, SharePoint, Power BI, en Planner de revue, gecombineerd met de mogelijkheden van Azure voor virtualisatie. Verder leggen we uit hoe we met EuroSys zo'n traject van verandering succesvol uitrollen binnen bedrijven en overheden.

16u40 Innovaphone: The workplace of the future
(Wim Rapol - Managing Director Com8)

Communicatie is een essentieel onderdeel van ons dagelijks werk. Hoe efficiënter we de communicatie met andere mensen in ons werk kunnen integreren, hoe beter en efficiënter we kunnen werken. Wanneer u myApps als werkplatform gebruikt, is de communicatie zo perfect in uw werkprocessen geïntegreerd dat het niet alleen sneller en efficiënter, maar ook een stuk prettiger is.

  WatchGuard update: DNS Watch & Authpoint 
(Martijn Nielen - Senior Sales Engineer WatchGuard)

WatchGuard gaat steeds verder om bedrijven en hun gebruikers te beschermen tegen virus-aanvallen, gekraakte wachtwoorden en gestolen identiteiten. Al jarenlang beschermt WatchGuard bedrijfsnetwerken met hun state of the art firewalling technologie. Maar hoe beschermen we deze omgeving in de moderne (mobiele) werkplek met steeds meer data en applicaties in cloud terwijl de medewerkers er thuis en onderweg gebruik van moeten kunnen maken? Daarnaast bespreken we de mogelijkheden gericht op uw eigen situatie om toegang tot Office365, Google, Azure, VPN RDP en RDWeb goed te beveiligen op de meest gebruiksvriendelijke manier met een Push goedkeuring op uw smartphone.

17u15 Standup comedian: Bert Gabriëls: Een show waarin Bert voor u uitzoekt of het mogelijk is gelukkig te zijn in deze wereld.
18u00 Live cooking & cocktails, bezoek beurs & netwerking
19u00 Customer award show: Innovation award; Loyalty award; Solution award; Education award
20u00 Beurs & netwerking
21u00 Einde

Inschrijven

 

Deelnemende partners

leveranciers busienss2beach 2019

Sponsors

Sponsors b2b 2019

Extraatjes

Klantenawards 2019

Minimoi Business2Beach

inspiratiebron vakantie

 

Locatie

Degreez

Beachclub Degreez 
Velkenskamp 1
6097 NN Panheel
Nederland
(slechts +/- 30 min. vanuit Houthalen)

No show fee

Om u op een comfortabele manier te informeren voorzien we een ruim budget. Wij rekenen dan ook op uw aanwezigheid bij inschrijving. Bij afwezigheid zonder annulatie, zijn we genoodzaakt 75 euro aan te rekenen. Annulaties worden aanvaard tot 31/05/2019 via [email protected].
 

Foto's

Tijdens dit event maken we algemene foto's van de sfeer en de gasten. Wenst u hier niet op te staan? Geef dit dan aan bij uw inschrijving.

 

Inschrijven