Office 365

De opleiding Office 365 is de nieuwe Office in de cloud waar u online kan werken met mail, agenda, contactpersonen & taken. 

Duur: 
1/2 dag
Details

Opleidingen & Seminaries

EuroSys beschikt over een eigen opleidingscentrum in Houthalen waar onze trainers u en uw medewerkers praktijkgericht onderdompelen in de eindeloze mogelijkheden van IT.

Open opleidingen

Onze opleidingen staan open voor iedereen. Ook als u geen gebruikmaakt van de diensten van EuroSys kan u bij ons een opleiding volgen.

Incompany training

Elk bedrijf heeft andere behoeften en andere vragen. Daarom biedt EuroSys naast open opleidingen ook de mogelijkheid om te kiezen voor een incompany opleiding die kan doorgaan in het EuroSys opleidingslokaal of bij u op kantoor. Hier gaan we uit van de concrete
behoeften en vragen van uw bedrijf. Contacteer ons vrijblijvend.

Productiviteitscoaching

U maakt al even gebruik van een aantal software tools die u naar eigen inziens productiever kan gebruiken. Doe beroep op onze productivity coaches! Zij begeleiden uw medewerkers op de werkvloer om uw kantoortoepassingen optimaal in te zetten voor uw bedrijf.

Individuele opleidingen

Heeft u behoefte aan een nog meer persoonlijke aanpak? Kies dan voor onze face-to-face opleiding op een tijdstip en plaats die het best past voor u.

Uitgebreid aanbod

Het totaalaanbod van de opleidingen van onze groep kan u ontdekken op onze eventsite.

KMO portefeuille

Met de kmo-portefeuille kunnen kmo’s jaarlijks aanspraak maken op subsidies voor opleidingen. EuroSys is officieel erkend door de Vlaamse overheid als opleidingsverstrekker. Dat laat u als klant toe om maximaal van subsidies te genieten. 
Meer info kan u hier terugvinden. 
Erkenningsnummer: DV.O105087

Maak een afspraak