Over ons

Bij ons vindt u innovatieve oplossingen en Happy Profit

kenwaarden eurosys

Zoekt uw bedrijf een partner om u te begeleiden in uw digitale transformatie? Dan bent u bij EuroSys aan het juiste adres. Laat u door ons inspireren met innovatieve oplossingen en wij zorgen met deze oplossingen voor betere zakelijke inzichten, beslissingen en projecten. Als bedrijf (vanaf 5 werknemers), school of overheid kan u bij ons terecht voor IT-infrastructuur, Cloud Solutions, Printers & Multifunctionals, Telecom Solutions, Onderhoud & Support en Opleidingen. Wij zijn een bedrijf dat expertise, passie, transparantie, innovatie en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel draagt.

Omdat u als klant centraal staat, zorgen wij voor de meest complete en passende ICT-oplossingen op uw maat. Van advies, implementatie en opleidingen tot onderhoud en support, wij zorgen dat u niets te kort komt. Ook niet in de toekomst. U krijgt van ons altijd een Future Proof Product voorgesteld, zodat u mee bent in de snel evoluerende wereld van technologie.

Ondertussen staan er meer dan 60 ervaren medewerkers met expertise in sales en techniek voor u klaar. Dankzij de investeringen in onze mensen en voldoende opleidingen, groeien wij elk jaar met 25 procent.

Wij gaan voor Happy Profit, om een meerwaarde te bieden aan deze wereld. Voor ons is dit het bieden van “Customer & employee value with minimal waste and happy profit”. We willen dus onze klanten en werknemers gelukkig maken, zonder het rendement en de duurzaamheid van het bedrijf uit het oog te verliezen. Ook het milieu en de rest van de wereld zijn voor ons belangrijk. Wij streven er momenteel zelf naar om zowel ons gebouw als onze verkopen CO2-neutraal te maken. Om dit te kunnen realiseren werken we o.a. samen met Circular Computing en steunen we Trees for the Future. Eén van onze doelen is het planten van 1 miljoen bomen in ontwikkelingslanden, zodat niet alleen de natuur zich kan herstellen, maar dat ook de lokale bevolking hiervan profiteert.

Voert u graag eens een gesprek met ons over IT of over duurzaam ondernemen? Bel of mail ons even en wij gaan graag eens met u aan tafel zitten.

Lees hier ook zeker wat onze klanten over ons vertellen.