3 kleurentellers KYOCERA

Kyocera authorized dealer

 

Aanvaard marketing-cookies om deze video te bekijken.

 

In een bedrijf worden veel verschillende documenten geprint. Voor het afdrukken van het ene document verbruik je meer toner dan voor het andere. Vooral bij het gebruik van kleur kunnen de verschillen groot zijn. Waarom betaal je dan nu voor iedere afdruk hetzelfde?

KYOCERA Document Solutions is de eerste en enige leverancier in de markt die laserprinters en multifunctionals met 3 tellers voor kleurenafdrukken aanbiedt, waarbij elke teller een verschillende bedekking in kleur weergeeft. Dankzij dit Pro Rato Colour System betaalt de gebruiker een andere prijs per pagina voor ieder opgegeven dekkingspercentage in plaats van één enkele prijs voor alle kleurenafdrukken, ongeacht de hoeveelheid kleurtoner in een document wordt gebruikt.

 

De KYOCERA kleurenMFP’s en kleurenprinters geven drie bedekkingsniveaus weer: laag, medium en hoog. Daartussen zijn twee grenswaarden vastgelegd. De eerste grenswaarde is 2,0% en de tweede is 10,0% in kleur.

Elke pagina die met een kleurdekking van maximaal 2,0% wordt afgedrukt, wordt beschouwd als lage kleurdekking; iedere pagina met een kleurdekking van 2,1% tot 10,0% wordt beschouwd als gemiddelde kleurdekking en iedere pagina met een kleurdekking 10,1% en hoger wordt beschouwd als hoge kleurdekking.

kleurbedekking kyocera printer

De gemiddelde bedekking in kleur is de gemiddelde bedekking van de 3 kleuren cyaan, magenta en geel. Zwart wordt voor deze indeling niet meegerekend: een pagina met 10% zwart, 2,5% cyaan, 1,5% magenta en 1,5% geel heeft een gemiddelde bedekking van 1,83% in kleur en wordt dus als lage bedekking beschouwd.

Dankzij de 3 kleurentellers van KYOCERA betaal je alleen voor de kleur die je verbruikt. 95% van onze klanten kon op deze manier maar liefst 40% besparen op hun printkosten!

Benieuwd welke besparing de 3 kleurentellers voor jouw bedrijf kan opleveren? Vul dan hieronder jouw gegevens in en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met jou op.