IT infrastructuur

 Aankoop-en adviesservice tegen aantrekkelijke voorwaarden

Datacenteroplossingen op maat

Datacenteroplossingen op maat

Met onze cloudformules profiteert u maximaal van de voordelen van de cloud. Geen investeringen meer in eigen servers en vaste maandtarieven per gebruiker!

Meer info

Computers, servers & storage

computers, servers en storage

Uw vertrouwde partner voor computers en randapparatuur, servers, opslag, draadloze netwerken en alle nodige software. Geniet van aantrekkelijke voorwaarden!

Meer info

Microsoft Surface

Microsoft surface pro

Microsoft biedt met haar Surface gamma een aantal producten aan waarbij productiviteit, veelzijdigheid, en beveiliging centraal staan. Ontdek nu de verschillende devices.

Meer info

Veeam - back-up oplossing

Veeam backup

Op zoek naar minder downtime en minder dataverlies? Veeam is dé back-up oplossing dankzij datacenterbeschikbaarheid met ultrasnel herstel en dataverliespreventie.

Meer info

WatchGuard - Network Security

WatchGuard Platinum Partner

WatchGuard Security: steeds in evolutie om uw netwerk te beschermen tegen bedreigingen. Past zich als firewall snel aan nieuwe bedreigingen aan!

Meer info

GDPR: Bereid u goed voor

GDPR

Is uw onderneming al compliant met de nieuwe Europese wet voor dataprotectie? Laat ons de perfecte start maken, met een grondige kennis en goede voorbereiding.

Meer info

Bescherming tegen ransomware

ransomware

Ransomware betekent een streep door de rekening van uw organisatie of bedrijf. Laat u niet gijzelen door cybercriminelen, tijd om actie te ondernemen!

Meer info

Dell laptops

Dell XPS 15 2-in-1

Dell laptops: uw ideale bondgenoot om het meeste gedaan te krijgen in zo min mogelijk tijd, waar u ook bent! Bekijk onze Dell laptops en bestel online.

Meer info

Cisco Meraki Wireless

Wifi meraki

Cloud Managed IT Centraal en eenvoudig beheer van je volledige netwerk infrastructuur vanaf één enkel, intuïtief cloud dashboard.

Meer info

Cloud diensten

Laat uw bedrijf groeien met de juiste cloud oplossing

G Suite - Jamboard

EuroSys G Suite specialist

G Suite: de volledige kantooroplossing met mail, agenda, documenten en meer voor één lage maandelijkse fee per gebruiker. Vraag een vrijblijvende offerte aan! Google Jamboard: Uw whiteboard, beter en leuker!

Meer info

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365: uw vertrouwde software van Microsoft Office altijd en overal bereikbaar. Gebruik deze toepassingen online voor een vaste prijs per maand!

Meer info

Teamleader CRM

Laptop met screenshot van de planningsmodule van Teamleader

Teamleader: een online CRM dat zorgt voor een overzichtelijk klantenbeheer en een efficiëntere werkomgeving? Vraag een demo of vrijblijvende offerte aan!

Meer info

Digital Signage

Michael Timmers - Digitale Signage Expert EuroSys

Digital Signage biedt mogelijkheden van interactie, reclame en informatie. Enplug Digital Signage is onze oplossing: de krachtigste online software voor schermen.

Meer info

Awingu, steeds al uw applicaties en files beschikbaar

Awingu, uw files en applicaties steeds beschikbaar.

Awingu: uw hele werkomgeving overal en op elk toestel beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden en profiteer van een vaste prijs per gebruiker per maand.

Meer info

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure: een groeiende verzameling van geïntegreerde cloudservices, zoals computing, database en mobiel. Wees flexibeler, bereik meer, en bespaar geld!

Meer info

Cloud Back-up

EuroSys Cloud Back-up

Cloud Back-up: een goed back-up systeem kan u veel zorgen besparen en is essentieel voor uw serverpark. Ontdek hier wat een goed back-up systeem precies is!

Meer info

Printers & Multifunctionals

Bespaar kosten, spaar het milieu en voer uw productiviteit op

Printers & multifunctionals via EuroSys

EuroSys Printing Team

Onze printers en multifunctionals bieden meer gebruikersgemak en rendement tegen lagere kosten! Vertrouw op ons gespecialiseerd printing team voor printers.

Meer info

HP Printers & multifunctionals

HP printing

HP biedt betrouwbare, kosteneffectieve printers die in uw behoeften voorzien. Bekijk hier onze HP zakelijke printers en test de toestellen in de demoruimte.

Meer info

KYOCERA Printers & multifunctionals

 KYOCERA Document Solutions

Kyocera: professionele laserprinters en digitale multifunctionals die voldoen aan al uw vereisten. Bekijk het ruime aanbod en test de toestellen in onze demoruimte.

Meer info

Kom toestellen testen

demoruimte printers

Benieuwd hoe de HP en KYORCERA printers precies werken? Test deze printers in onze demoruimte en laat u overtuigen door hun kracht.

Meer info

Document Solutions

document solutions

Maak uw printpark nog efficiënter en rendabeler dankzij deze toepassingen. Bekijk al onze printoplossingen hier op een rijtje!

Meer info

Telecom Solutions

Altijd en overal bereikbaar

Telecom Solutions

telecom solutions via EuroSys

Altijd en overal bereikbaar dankzij de maatoplossingen van EuroSys

Meer info

Mobiel

mobiele telefonie bij eurosys

Ook mobiele telefonie is een belangrijk aspect van het bedrijfsleven en dus van uw telecomfactuur. Zorg dat u ook hier de beste formule voor heeft.

Meer info

Cloud telefonie

telefonie in de cloud via EuroSys

Een telefooncentrale moet niet standaard in uw bedrijf voorzien worden. U kan ook eenvoudig uw centrale in de cloud beheren.

Meer info

On premise

On premise telefonie via EuroSys

EuroSys integreert IP-telefonie naadloos in uw bedrijfsnetwerk.

Meer info

Communicatielijnen

communicatielijnen via EuroSys

Een goedkoper en kwalitatief alternatief voor uw bestaande telecomfactuur.

Meer info