Terug naar overzicht
2 fact authentication
Maak een afspraak

Cloud diensten

AuthAnvil, complete identificatie en toegangsmanagement oplossing

Authanvil screen

 

Waarom kiezen voor AuthAnvil?

Beveiligde toegang
Bescherm uw kritieke systemen en gegevens met multi-factor authenticatie en single sign-on. Bescherm uw informatie en zorg ervoor dat uw gebruikers zich correct identificeren.
 
Eenvoud
Opstarten kan binnen enkele minuten. AuthAnvil is ontworpen met de eindgebruiker en de beheerder in het achterhoofd en helpt bij het verbeteren van de bedrijfsefficiëntie, terwijl de beveiliging verhoogd wordt.
 
Betaalbaarheid
Blijf binnen uw budget en krijg toch een high-end beveiliging. AuthAnvil levert de nodige functionaliteiten voor een fractie van de kosten van andere oplossingen.
 
Altijd beschikbaar
AuthAnvil zorgt ervoor dat uw gebruikers altijd veilig en gemakkelijk toegang hebben tot hun systemen. Door middel van configurable fail-over en redundantie mogelijkheden, is AuthAnvil een van de meest betrouwbare oplossingen van de industrie. Dankzij AuthAnvil hoeft u zich geen zorgen te maken over toegang, wachtwoorden of compliance.
 
Altijd beschermd
Bescherm uw bedrijfsgegevens en systemen met de beste beveiligingsoplossingen die vandaag beschikbaar zijn. Door de kracht van multi-factor authenticatie en de efficiëntie van single sign-on te combineren, kan u er dankzij  AuthAnvil op vertrouwen dat uw waardevolle gegevens altijd beschermd zijn.
 

Kenmerken van AuthAnvil

Two-factor authentication
Zelfs het meest geavanceerde wachtwoord biedt slechts een enkele laag bescherming tegen degenen die de gegevens en systemen van uw bedrijf misbruiken. Two Factor Authentication lost dit probleem op door gebruikers te vragen om meer dan één identiteitsfactor in te geven. Zo krijgen enkel geautoriseerde gebruikers toegang tot uw netwerk.

Single sign-on
Wist u dat een werknemer gemiddeld tien verschillende applicaties per dag gebruikt om zijn werk te doen? Single Sign-On helpt bij het behoud van sterke wachtwoord procedures en zorgt er tegelijk voor dat een werknemer geen tien verschillende paswoorden moet onthouden. Gebruikers profiteren van handigere, snellere aanmeldingen, en u behoudt de beveiliging van uw bedrijfssystemen.

Veilige toegang op afstand
Dankzij uitgebreide beheermogelijkheden kunnen organisaties verschillende identificatiecriteria gebruiken om te bepalen wie toegang krijgt. Geavanceerde filtering zorgt voor de controle van de toegang van de gebruiker.

Paswoord manager
Organiseer en controleer centraal duizenden wachtwoorden met gemak.
Wanneer een wachtwoord simpelweg noodzakelijk is, kan een sterk wachtwoordbeheer ervoor zorgen dat u een veilige en makkelijke manier hebt om zakelijke wachtwoorden op te slaan en te beheren.

Vermijd wachtwoord gerelateerde inbreuken en uiteindelijk dataverlies. 
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel of meer informatie.