Terug naar overzicht
HP printing
Maak een afspraak

Printers & Multifunctionals

HP Printers & multifunctionals

Zakelijke printers van HP

Of u nu een klein bedrijf heeft, aan het hoofd staat van een druk kantoor of verantwoordelijk bent voor een grote afdeling, HP biedt betrouwbare, kosteneffectieve printers die in uw behoeften voorzien.

Grote prints. Voor minder. HP OfficeJet Pro printers
HP OfficeJet Pro printers

Dubbelzijdig in kleur. Razendsnel. Voor minder. Wij introduceren de volledig nieuwe, opnieuw ontworpen OfficeJet Pro. Een totaal nieuw apparaat voor kleine bedrijven dat supersnel dubbelzijdig print, tijd en geld bespaart en beter is voor het milieu.

Ongelofelijk snel. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding. HP PageWide
HP pagewide

HP PageWide printers bieden de beste total cost of ownership en de hoogste snelheden, de beste printerbeveiliging ter wereld en de beste energie-efficiëntie in hun klasse.

De vertrouwde HP kwaliteit. Waarom zou u twijfelen? HP LaserJet printers

HP Laserjet
Verbeter de prestaties en de productiviteit in uw bedrijf met innovatieve HP LaserJet printers.

  • Kwaliteit gewaarborgd: Originele HP tonercartridges produceren consistente, professionele prints met zeer hoge snelheden.
  • Beveiligingsdevice van topklasse: Data- en documentbeveiliging die in de bedrijfsbehoeften voorzien.
  • Eenvoudig mobiel printen: Print gemakkelijk vanaf smartphones en tablets.

Grootformaat industriestandaard. HP DesignJet printers

HP latex format printers
Veelzijdig. Efficiënt. Gemakkelijk.
Of u nu een architect of ontwerper bent, of een printdienst aanbiedt, met de uitzonderlijke lijn van de veelzijdige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten voldoet HP ongetwijfeld aan uw grootformaatprint-behoeften.

Maak kennis met de nieuwe A3 MFP's: Superproductief. Superslim. Superveilig. Superprinters.
 

De nieuwste generatie technologie waarmee klanten en professionele dienstverleners compleet anders kunnen kopiëren.

  • Voordelige kleurenprints: Strakke kleuren met het kostenvoordeel van PageWide.
  • Maximale uptime: Cloudgebaseerde technologie en minder onderdelen zorgen voor minder downtime.
  • De veiligste printers ter wereld: Veilig voor uw data, documenten, apparaten. De best beveiligde A3-printers ter wereld.

HP Managed Print Services: Doe meer dan alleen printen

Uw printomgeving kan meegroeien als uw bedrijf zich ontwikkelt. Laat HP u helpen oplossingen te implementeren waarmee u de kosten beter kunt inschatten en de uptime en beveiliging kunt verbeteren.

Voorspelbare printomgeving
Houd de kosten onder controle en lever voorspelbare resultaten

Beveiliging
Bescherm uw gevoelige data en verdedig uw netwerk met de best beveiligde printers ter wereld

Flexibele oplossingen voor de werkplek
Stroomlijn, automatiseer en gebruik bedrijfsprocessen om de productiviteit te verhogen.

HP MPS helpt u meetbare bedrijfsresultaten te behalen. Ontdek hoeveel u kunt besparen en neem contact met ons op!

Printers en multifunctionals: besparen op kosten, winnen op gebruikscomfort

Onze service voor printers en multifunctionals gaat veel verder dan uitsluitend verkoop en onderhoud. We bestuderen het afdrukgedrag, analyseren de afdrukbehoeftes van uw medewerkers en brengen alle bestaande toestellen in kaart.  Op basis hiervan krijgt u een voorstel dat zowel geld bespaart als het gebruiksgemak verhoogt.

Kosten besparen
Samen bekijken we wat voor uw printers en multifunctionals de meest voordelige optie is. Een vaste kost per afdruk of betalen voor de verbruikte toner per afdruk? Deze studie is kosteloos en geheel vrijblijvend.  Verder drukken we de kosten door het standaardiseren van uw machinepark en het optimaliseren van het onderhoud.

Vergelijk uw huidige printkosten en bespaar, doe hier uw aanvraag

Gebruikscomfort verhogen
Uw medewerkers krijgen de mogelijkheid om te printen vanop zowel hun laptop, tablet als smartphone. Wanneer u dit wenst, installeren we een systeem voor gebruikersidentificatie.  Zo belanden persoonlijke documenten nooit in de handen van iemand anders.

Kwaliteitstoestellen tegen betaalbare prijs
Als officiële partner van  HP (Smart Printing Services) mag u steeds rekenen op kwaliteitstoestellen. Samen met deze leverancier bieden we serviceprogramma’s aan waardoor u zelf geen voorraad toners of wisselstukken hoeft aan te leggen. Het totale onderhoud wordt voor u geregeld, zonder enige prefinanciering of verborgen kosten. Wij ‘ontzorgen’ uw printerpark.  

Document solutions
Aanvullend op onze print- en copieroplossingen ondersteunen we u voor het invoeren van digitaal documentmanagement door het inscannen en bewaren van papieren documenten. We helpen uw medewerkers efficiënter te werken via workflows.

Think Green
Een beter milieu begint bij uzelf! Dat is ook belangrijk voor onze kinderen. Zij willen in de toekomst ook een schoon en gezond milieu met veel soorten planten en dieren. U geeft het voorbeeld en wij ook.
Het Think Green label geeft aan dat u kan besparen op energie en geld! 

HP wil met Eco Solutions de ecologische voetafdruk van zijn klanten verlagen d.m.v. energie-efficiënte producten/oplossingen, het gebruik van veiligere materialen en groenere verpakkingen. Dankzij het hoogwaardig design en de technische innovaties wil HP de milieu-impact verminderen.
Zo hebben ze b.v. de HP Auto-On / Auto-Off-technologie die gebruikers helpt extra energie en geld te besparen door de printer automatisch aan/uit te schakelen wanneer ze hem nodig hebben. 

Vraag aan ons printing team naar nog meer energiebesparende technologieën en bespaar!

folder  Brochure met Printing Solutions.     Brochure HP

HPl platinum Partner

 

Office 365

De opleiding Office 365 is de nieuwe Office in de cloud waar u online kan werken met mail, agenda, contactpersonen & taken. 

Duur: 
1/2 dag
Details opleiding