Terug naar overzicht
Microsoft surface pro
Maak een afspraak

IT infrastructuur

Microsoft Surface Pro

Surface Pro

De meest veelzijdige laptop

Beter dan ooit biedt de nieuwe Surface Pro u een eersteklas laptop met de veelzijdigheid van een studio en een tablet. Het prachtige PixelSense-scherm biedt ondersteuning voor Surface Pen en heeft een batterijleven tot 13,5 uur zodat u genoeg power hebt om de hele dag lang te werken en de nacht door te halen met gamen.

Compromisloze mobiliteit

Maak, studeer, werk en speel waar u maar wilt. De Surface Pro is lichter dan ooit en biedt u totale mobiele productiviteit, met een batterijlevensduur voor de hele dag en een zachter, ultradraagbaar design met afgeronde randen.

Uitzonderlijke kracht en prestaties

Surface Pro kracht en prestaties

Surface Pro levert nog meer snelheid en prestaties dankzij een krachtige Intel Core-processor waarop volledige desktopapps met gemak kunnen worden gebruikt, plus 50% langere batterijduur dan Surface Pro 4 en 2,5 keer meer prestaties dan de Surface Pro 3. Wek uw ideeën in briljante kleuren tot leven op het PixelSense-beeldscherm met hoge resolutie dat u met uw vinger kunt bedienen.

Het beste van Microsoft binnen handbereik

Surface Pro werkt perfect met de Surface-pen en Office, en met de volledige Windows-ervaring, inclusief hulpmiddelen voor het maken van 3D-objecten. Geniet van snel, beveiligd, wachtwoordvrij aanmelden met Windows Hello.

Voeg uw eigen stijl toe

Personaliseer Surface Pro en laat uzelf zien met creatieve hulpprogramma's van de volgende generatie met een keur aan rijke kleuren, inclusief de nieuwe Surface Arc Mouse, Surface Pro Signature Type Cover en Surface Pen, met realtime schrijven en nieuwe kanteling voor artistieke arcering.

koop nu microsoft surface authorized reseller