Terug naar overzicht
WatchGuard Platinum Partner
Maak een afspraak

IT infrastructuur

WatchGuard - Network Security

WGONE_Platinum_Logo.jpeg

EuroSys is Platinum Partner van WatchGuard, als enige in de Benelux.

Bedreigingen op uw netwerk kunnen komen uit iedere hoek, op ieder moment. Ze kunnen uw bedrijf stilleggen nog voordat u het in de gaten hebt dat ze er zijn. Bovendien wordt malware ook steeds geavanceerder. Onzichtbaar. Misleidend. Overal aanwezig.

Waar een firewall vroeger enkel de internettoegang regelde tot één of meerdere servers binnen het netwerk, zijn de verwachtingen vandaag zoveel hoger; denk hierbij bijvoorbeeld  aan antivirus en spam-blocking.  WatchGuard speelt in op deze verwachtingen met een aantal extra beveiligingslagen, zoals intrusion prevention, webfiltering, application control, APT-blocking, data loss prevention en reputatiecontrole. Op deze manier biedt WatchGuard u de zekerheid dat al het ongewenste verkeer gefilterd wordt, vooraleer het uw bedrijfsnetwerk kan bereiken.

Het is niet zonder reden dat WatchGuard in 2016 door Gartner erkend werd als Visionary:
  • De modulariteit van de producten, waarbij je exact de security-componenten kan gebruiken die je nodig hebt en extra componenten kan toevoegen wanneer deze noodzakelijk worden.

  • De rapportagemogelijkheden via Dimension geeft u ongeziene inzichten in uw netwerk.

  • De mogelijkheid om zich als firewall snel aan te passen aan nieuwe bedreigingen, met bijvoorbeeld de APT Blocker; een innovatieve sandboxing-oplossing voor geavanceerde malware.

Klik hier om te weten te komen hoe een WatchGuard Firebox omgaat met Ransomware zoals Cryptolocker: How to prevent Ransomware

Of kom meer te weten via dit eBook: A Practical Guide to combating Advanced Malware 

Om deze redenen heeft EuroSys jaren geleden al gekozen voor WatchGuard als dé oplossing voor netwerkbeveiliging.

Lees het volledige persbericht.

Wenst u meer informatie over de beveiligingsoplossingen die WatchGuard te bieden heeft voor uw netwerk? Neem dan zeker contact op met onze specialisten.

Webinar WatchGuard

Op donderdag 5 oktober 2017 organiseren we een gratis WatchGuard webinar over de Total Security strategie met Threat Detection & Response.

Details opleiding

Office 365

De opleiding Office 365 is de nieuwe Office in de cloud waar u online kan werken met mail, agenda, contactpersonen & taken. 

Duur: 
1/2 dag
Details opleiding