Op dinsdag 18 oktober organiseren we de 10de editie van onze Businessday in het voetbalstadion Stayen te Sint-Truiden.

Tijdens deze dag kan u kennismaken met de nieuwste ICT trends en innovatieve oplossingen voor 2017.

We verwelkomen u vanaf 8u30 met een lekker kopje koffie. Om 9u bijten Mark Lens en Mark Aerts de spits af met een sessie over de B2B toekomstvisie van EuroSys. De simultane sessies waaruit u kan kiezen starten vanaf 09u30. De standen van onze leveranciers met tal van nieuwe producten kan u bezoeken tijdens de pauze en broodjeslunch. Om 14u komt onze gastspreker "Bart van Buitenen (Directeur, Cranium Applied Privacy) vertellen “Hoe uw bedrijf zich kan voorbereiden op de nieuwe privacy wetgeving”. We sluiten deze dag af met een niet te missen drone initiatie op het voetbalveld en een afsluitende drink

Agenda

Tijdstip Zaal 1 Zaal 2
08u30 Ontvangst met koffie
09u00 EuroSys zet 100% in op B2B
Mark Lens en Mark Aerts presenteren de visie, missie en waarden van het nieuwe EuroSys. Nu de winkels zijn ondergebracht in een aparte vennootschap die verder vaart onder de Auva Selexion vlag willen we graag toelichten wat onze plannen zijn met EuroSys Business.
09u30

HP - Hoe IT uw bedrijf verandert of u dit wil of niet.
Tijdens de sessie vertrekken we van de globale trends en veranderingen die een impact hebben op ons dagelijks leven. Die veranderingen hebben ook rechtstreeks impact op de manier waarop we werken en hoe de IT in een bedrijf verandert. Tijdens de sessie lichten we toe wat de toekomstvisie en mobility strategie van HP is en kijken we in meer detail naar de mobility oplossingen van HP: de HP Elite X2 en HP Elite X3.  

TELENET - Meer stress met Corporate Fibernet van Telenet Business!
Meer stress met Corporate Fibernet? Ja. Want u zult natuurlijk mee moeten draaien met de snelheid van uw internet. Dat trouwens nooit uitvalt dankzij de VDSL back-uplijn. Zo geraakt al uw werk altijd zeer snel bij de klant en de leveranciers, en worden de deadlines steeds korter en korter. Meer besparen met Telenet Business SIP en ISDN? Ontdek onze kwalitatieve telefonieoplossingen en bekijk hoeveel u elke maand kan besparen op uw telefoonfactuur.

10u00 DELL Technologies - Storage en EMC een kijk op de toekomst voor KMO storage
De mega-overname van EMC door DELL is een feit. Vanaf nu vaart de tech-gigant verder onder de DELL Technologies vlag. Sinds deze overname is DELL Technologies niet alleen de grootste storage speler, ze hebben ook het meest aantal servers verkocht in het laatste kwartaal.  In deze sessie spreken we ook over Open Networking, het volgende paradepaardje van DELL Technologies.
INNOVAPHONE -  WebRTC, de volgende stap in IP telefonie!
Innovaphone staat al jaren gekend als producent van Voice over IP telefooncentrales en gaat nu weer een stap verder.
WebRTC, Web Real Time Communication, is een volledig nieuwe vorm van communicatie. Sommige deskundigen hebben het zelfs over een revolutie! Maar wat is het nu echt? Het stelt webbrowsers in staat om spraak, video en schermdeling in real-time verbindingen van browser naar browser over te dragen. Hierdoor kan men makkelijk en zonder extra plug-ins of programma’s direct via het internet met andere users communiceren.
10u30 Pauze
11u00

AWINGU - Onze manier van werken is in verandering. Awingu en EuroSys zijn er klaar voor!
Ontdek hoe Awingu vandaag reeds een vernieuwende oplossing biedt met haar “online werkplek”: volledig mobiel, veilig en kost-efficiënt. Of u nu thuis of op kantoor zit, achter een PC, tablet, chromebook of smartphone, overal kan u aan uw toepassingen en aan je data.  
Kom ontdekken hoe Awingu zorgt voor een revolutie in het online werken.

KYOCERA - Ligt u wakker van de kost van het documentbeheer in uw bedrijf?
90% van de bedrijven in België heeft geen duidelijk beeld van de kosten die verbonden zijn aan de productie van hun documenten. Weet u hoeveel documenten er in uw bedrijf worden geprint, gekopieerd en gescand? Heeft u een idee van hun kostprijs? KYOCERA biedt u eenvoudige en betrouwbare oplossingen voor documentbeheer, die u tot 40% laten besparen.

11u30

XIRRUS - ‘Next generation’ Wi-Fi-netwerkoplossingen.
Of u nu een eenvoudig, betaalbaar netwerk voor 10 gebruikers in een klein of extern kantoor nodig hebt, of een krachtige oplossing voor 100.000 gebruikers in een stadion, In geen tijd biedt Xirrus Wi-Fi de vereiste snelle, betrouwbare en veilige service waarop u altijd kunt rekenen. Vandaag, maar ook als uw behoeften morgen veranderen.
Verder willen we u laten kennismaken met het beste Wi-Fi gast platform: BlueWifi.  Deze oplossing kan toegevoegd worden aan elk bestaand Wi-Fi netwerk en geeft inzicht in het gebruik van het gast Wi-Fi netwerk.

TEAMLEADER CRM-  De 'andere' en slimmere sleutel tot meer omzet en groei.
Tijdens deze praktische workshop komt u meer te weten over het opvolgen van potentiële klanten, het online ondertekenen van offertes, projectplanning, tijdsregistratie, het digitaal versturen van facturen en het opvolgen van betalingen. Verder is er een krachtige integratie met Google Apps for Work voorzien in Teamleader. (Jeroen De Wit - CEO ) 

12u00 Broodjeslunch
13u00 MICROSOFT -  Versnel uw digitale transformatie met Office365 en EMS
Niet alleen de consumptie van digitale informatie, maar ook de productie en ontwikkeling ervan zullen leiden tot nieuwe bedrijfsprocessen en verhoogde productiviteit. Grote bedrijven worden voortdurend uitgedaagd door kleinere, meer innovatieve en beter georganiseerde KMO’s. De juiste technologische oplossingen maken het verschil. Aan de hand van een korte presentatie licht Microsoft daarom zijn antwoorden toe op deze onafwendbare trend. Meer in het bijzonder worden de scenario’s van Office365 besproken en voor klanten die nood hebben aan de beveiliging van hun mobiel werken komt Enterprise Mobility + Security (EMS) aan bod.

WATCHGUARD - Hoe omgaan met aanvallen van buitenaf.
Hackers viseren niet alleen meer de grote multinationals. Met behulp van geautomatiseerde tools slagen ze erin om steeds meer kleinere KMO's het slachtoffer te maken. Ontdek hoe WatchGuard omgaat met deze bedreigingen door middel van hun all-in-one security platform.
In deze sessie laten we u ook kennismaken met de nieuwe mogelijkheden op het gebied van rapportering en beheer en laten we live zien hoe EuroSys hiermee omgaat.

13u30 MICROSOFT - Azure, de cloud zoals u het wilt.
Azure is een extreem schaalbaar platform gehost in de data centers van Microsoft en beheerd en ondersteund door Microsoft. Het bevat heel wat afzonderlijke functionaliteiten voor ontwikkelaars en IT Infrastructuur managers die deze functionaliteiten samen of afzonderlijk kunnen gebruiken al dan niet in een hybride of 100% public cloud scenario. Tijdens deze sessie komt u meer te weten over de verschillende bouwstenen die ter beschikking zijn in Azure.
GOOGLE - G Suite: de ideale basis voor een digitale transformatie.
Een leven zonder Google is voor vele consumenten niet langer denkbaar. Wij zijn van mening dat dit ook geldt voor bedrijven en overheden, met het G Suite aanbod.
G Suite is het enterprise aanbod van Google om een nieuwe manier van werken te ondersteunen. Innovatie kan enkel door verandering, in deze sessie ziet u dat een overstap écht de moeite waard is.
14u00 Bart van BuitenenCRANIUM APPLIED PRIVACY - GDPR: tegen 2018 moet elke KMO hier aan voldoen.
Weet u waar het over gaat? 
General Data Protection Regulation: Van wet naar praktijk.
Bedrijven hebben tot 2018 om aan de nieuwste privacywetgeving te voldoen. Hoe kan uw bedrijf zich hierop voorbereiden zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Gastspreker - Bart van Buitenen Business Unit Director | CRANIUM APPLIED PRIVACY

14u30 Afsluitende drink met drone initiatie
16u00 Einde

Bezoek de standen van onze deelnemende partners

Deelnemende partners

i3 Huddle

 

Veeam

Locatie

Stayen 
Tiensesteenweg 168
3800 Sint-Truiden

Parkeren is mogelijk in de ondergrondse parkeergarage van het voetbalcomplex Stayen.

 

SCHRIJF U VANDAAG NOG IN voor dit GRATIS business event en ontdek de meerwaarde voor uw bedrijf!

 

Inschrijven