Terug naar overzicht

Awingu: jouw hele werkomgeving overal en op elk toestel beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden en profiteer van een vaste prijs per gebruiker per maand.

Awingu, uw files en applicaties steeds beschikbaar.

Mobility is de sleutel in elke moderne bedrijfsvoering. Toch zijn er veel bedrijven die investeren in, of momenteel werken met, bedrijfsspecifieke applicaties (boekhoudpakketten, CRM, ERP, …) die helemaal niet Web-of Cloud-ready zijn. Dankzij Awingu kan u steeds beveiligde toegang verlenen tot al uw applicaties van op eender welk toestel. Enige voorwaarde is dat de webbrowser HTML 5 ondersteunt.

De voordelen van Awingu

 • Toegang tot alle files en applicaties van op eender welk toestel.
 • Geen lokale installatie nodig, toegang via een browser die HTML 5 ondersteunt.
 • Veilig
  • Mogelijkheid tot inloggen met 2 factor authentication.
  • ​Applicaties blijven in de beveiligde box van de browser. Omdat er geen gegevens lokaal staan, is er ook geen risico om gevoelige data te verliezen. Dat is niet alleen belangrijk voor de veiligheid van het bedrijf, maar ook om in regel te zijn met GDPR.
  • Het gebruik van de gegevens wordt volledig gecontroleerd en afwijkingen worden in real-time gedetecteerd.
 • Gemakkelijke implementatie en gebruik.
 • Deel via Awingu ook bestanden met jouw klanten of leveranciers.
 • Kostenbesparend en toch meer vrijheid voor jouw werknemers.
  Omdat niet alle toestellen beheerd moeten worden om hen toegang te geven tot alle toepassingen en bedrijfsbestanden, kunnen werknemers gemakkelijker het ‘Bring your own device’ concept toepassen. Dat geldt ook voor externen die niet meer op uw bedrijfstoestellen moeten werken om uw gegevens te kunnen raadplegen.

De Awingu workspace aggregation-software is al beschikbaar via de Azure-catalogus van Microsoft en ook Google biedt dit aan op hun chromebooks. Het feit dat dergelijke merken kiezen voor Awingu is veelzeggend.

Met EuroSys hebben wij gekozen voor Awingu als online platform om een veilige toegang tot ons eigen datacenter te voorzien, maar ook als interface naar Amazon en Azure.  Zo zorgen wij dat eender welke toepassing van onze klanten beschikbaar gemaakt kan worden tegen een vaste kost per gebruiker per maand.

Hierbovenop kunnen we Awingu ook instellen als veilige interface naar een eigen datacenter zodat de voordelen van Awingu gecombineerd kunnen worden met de eigen serveromgeving.

Live demo

Om je een mooi beeld te geven van hoe Awingu er precies uitziet, raden we je de recording van onze live demo aan. In dit webinar focussen we ons op het opzetten van een digitale workspace die eenvoudig te gebruiken en te beren is. En die bovendien veilig en kostenbesparend is.

Voor meer informatie of een persoonlijke demo, staat we ook graag voor jou klaar.