Terug naar overzicht

Op zoek naar minder downtime en minder dataverlies? Veeam is dé back-up oplossing dankzij datacenterbeschikbaarheid met ultrasnel herstel en dataverliespreventie.

Veeam backup

Iedereen die al eens data verloren heeft, weet hoe belangrijk back-ups zijn. Het is een zegen als je verloren data eenvoudig terug kan plaatsen en kan verder werken alsof er niets gebeurd is. Gelukkig kan het maken van een back-up tegenwoordig ook heel eenvoudig zijn. EuroSys koos daarom voor de oplossing van Veeam, koploper op het gebied van gegevensbeveiliging.

Veeam Backup & Replication

Veeam Backup & Replication is een eenvoudige, flexibele en betrouwbare oplossing die zorgt voor de bescherming en beschikbaarheid van al jouw virtuele, fysieke en cloudgebaseerd workloads. Beveilig jouw gegevens, of deze nu lokaal staan of in de cloud. Via een gebruiksvriendelijke beheerconsole kan je back-up, herstel en replicatie van al jouw applicaties en data op een snelle en betrouwbare manier uitvoeren.

Veeam Backup is een image-based back-upoplossing. Dit wil zeggen dat er tijdens het back-upproces een snapshot (momentopname) gemaakt wordt van de virtuele servers, en deze vervolgens veilig wordt bewaard volgens de 3-2-1-regel op disk, tape of cloud storage. Volgens deze 3-2-1-regel moet je drie kopieën van jouw gegevens bewaren op twee typen opslag, waarbij één kopie offsite wordt bewaard.

Veeam Cloud Connect

Met Veeam Cloud Connect kan je je aan de 3-2-1-regel houden zonder dat je veel geld en resources kwijt bent aan een tweede locatie of extra bandbreedte. Gebruik gewoon de cloud back-up repository services van EuroSys en profiteer van Veeam’s ingebouwde encryptie en WAN-acceleratie technologie.

Om zeker te zijn van een correcte back-up voorziet Veeam ook de nodige controles of je je data ook effectief kunt herstellen. Het programma kan een back-up scannen op malware, de image opstarten in een geïsoleerde omgeving en het genereert een rapport met alle resultaten om te waarborgen dat de kopieën van jouw gegevens herstelbaar, veilig en compliant zijn.

Veeam is hardware-onafhankelijk en ondersteunt een breed ecosysteem aan oplossingen. Vraag ons advies in infrastructuur en opslag zodat je de beste ROI kunt realiseren voor bestaande en toekomstig aangeschafte infrastructuur.