Terug naar overzicht
Maak een afspraak

Netwerk zonder zorgen

Volledig beheer van uw IT-omgeving 

  • e-mail service en mailarchief 10 jaar 
  • documentbeheer 
  • tekstverwerker 
  • spreadsheet 
  • ondersteuning mobiele toestellen 
  • antivirus & antispam 
  • beheer van het toestel 
  • telefonische ondersteuning 
  • back-up en restore

Hakuna Matata of ‘Geen zorgen, wees gelukkig’ 

Met ‘Netwerk zonder zorgen’ werkte EuroSys een unieke formule uit. Tegen een verrassend laag vast maandbedrag vertrouwen bedrijven hun volledige IT-beheer toe aan de specialisten van EuroSys. Zonder verrassingen! Deze formule staat open voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Naast beheer en onderhoud van het netwerk kan de maandelijkse betalingsformule ook uitgebreid worden naar de hardware. Dankzij een vast maandbedrag spreidt u de kosten voor de aanschaf van nieuwe apparatuur over vijf jaar. Na deze periode vervangt EuroSys de servers door nieuwe. Ook uitbreidingen behoren tot de mogelijkheden. 

Eenvoudige formule

Kleine tot middelgrote bedrijven hebben zelden een IT-verantwoordelijke in dienst. Een ‘vrijwilliger’ probeert in die gevallen naar best vermogen het netwerk draaiende te houden. Dit houdt tal van risico’s in: dure pannes door slecht beheer, overcapaciteit na overbodige investeringen,… Door het netwerkbeheer toe te vertrouwen aan EuroSys, kunnen deze bedrijven zich volledig focussen op hun kernactiviteiten. 

Complete service

De specialisten van EuroSys nemen het volledige beheer en het onderhoud van het netwerk op zich. Maar daar houdt het nog lang niet op. Verschillende gratis extra’s en garanties maken de formule onweerstaanbaar. Zo garandeert EuroSys een uptime van de servers van maar liefst 99,8%. Ook de gezondheidsindex – berekend op basis van verschillende parameters – bedraagt steeds meer dan 80%. Wanneer het cijfer onder deze drempel dreigt te zakken, neemt EuroSys preventief maatregelen om echte problemen - bijvoorbeeld een crash - te voorkomen. Qua geautomatiseerde serverbewaking biedt het systeem iVITa – afhankelijk van wat u nodig hebt - drie opties: bewaking tijdens de kantooruren, op weekdagen van 7 tot 20 uur of 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Bij incidenten rukken we meteen uit. 

Vragen en problemen

De geïntegreerde basisformule omvat ook een telefonische helpdesk voor vragen en problemen. Voor uitbreidingen of extra services vallen de voorrijkosten weg en mogen klanten rekenen op een verlaagd uurtarief. Bovendien geniet u van een ongeziene garantie van 60 maanden op alle softwareproblemen op de server. Bij een crash of defect neemt EuroSys alle installatiekosten op zich. 

Archivering van alle mails

Ook voor het e-mail- en internetverkeer biedt de formule ‘Netwerk zonder zorgen’ tal van voordelen. Standaard bevat de basisprijs antivirus, antispyware en antispam. Elke e-mail die uw bedrijf bereikt, passeert langs het datacenter van EuroSys. Wanneer uw mailserver tijdelijk onbeschikbaar is, bewaart EuroSys – in afwachting van een oplossing - alle mails die hun bestemming niet bereiken. Daarnaast garandeert EuroSys - zonder enige limiet - een geautomatiseerde archivering van alle mails. Uw medewerkers kunnen probleemloos maandelijks hun mailbox opkuisen. Zonder belasting van uw eigen opslagcapaciteit halen ze eenvoudig en volledig beveiligd hun mails uit het archief van EuroSys. 

Redder in nood

Maar EuroSys denkt nog een stapje verder. Ook bij grotere incidenten - bijvoorbeeld brand of diefstal – kan u op EuroSys rekenen. In het Business Center in Houthalen staat steeds 30 m² kantoorruimte klaar. Naast de fysieke ruimte zet EuroSys razendsnel een virtueel kantoor op met een eigen netwerk en telefooncentrale. Ook voor oververhitte serverrooms in de zomer bieden wij een extra service. Bij een te hoge temperatuur in uw serverrroom, gaat bij EuroSys een alarm af. U kan dan gratis een mobiele airco afhalen om de temperatuur te laten zakken. U ziet: ‘Hakuna Matata’.