Bekijk de training over Microsoft Teams

Omdat je we graag een goed beeld geven van de mogelijkheden van Microsoft Teams hebben we een uitgebreide online masterclass opgenomen over deze tool. De bedoeling van deze masterclass is om je de waarde van Microsoft Teams als platform voor de toekomst te tonen. De training wordt gegeven door Hans Demeyer.

masterclass microsoft teams eurosys

Om het overzichtelijk te houden, hebben we de training opgesplitst in 4 delen. 

  • Deel 1: Intro en uitgebreide demo van de mogelijkheden van TEAMS

Aan de hand van een metafoor maken we je wegwijs in het concept Microsoft TEAMS en vervolgens beleven we een dag van een kenniswerker die zo goed als alles vanuit TEAMS doet.

  • Deel 2: Verborgen mogelijkheden van TEAMS

Hier nemen we een kijkje achter de schermen van TEAMS en ontdekken we tal van extra mogelijkheden om processen te automatiseren door ondermeer gebruik van wat er in, rond en achter de schermen aan mogelijkheden ligt.

  • Deel 3: Beheer, planning en beveiliging van TEAMS

Microsoft Teams is volledig deel van Microsoft 365. Hans geeft een kort woordje uitleg over de naamsverandering van Office 365 naar Microsoft 365 en vervolgens neemt hij je mee doorheen enkele plekken in Microsoft 365 waar je de werkomgeving kan instellen en beheren (Governance, life cycle management, beveiliging, bewaarbeleiden, gegevensverliesbescherming, authenticatie, ...).

  • Deel 4: TEAMS en telefonie

Microsoft Teams is helemaal klaar voor Voice Over IP. Wat heb je als organisatie nodig, waar let je op en hoe werkt het.

 

Vul hier jouw gegevens in en wij sturen je de link naar de video toe.