Bekijk het webinar van ExperITo - 21.10.2021

Een vorm van dienstverlening waarbij de ICT-leverancier niet meer betaald wordt op basis van de gepresteerde uren, maar wel op basis van de tevredenheid van de gebruikers… Het klinkt wat futuristisch, maar die dienstverlening bestaat echt. Ze is uitgevonden door EuroSys!
Het creëren van gelukkige en veilige digitale werkplekken voor onze klanten, dat is waar we bij EuroSys naar streven. Als IT-dienstverlener zijn we pas tevreden wanneer onze klant, en meer bepaald de IT-gebruikers, tevreden zijn over hun digitale werkplek. Een werkplek waar elke werknemer het beste uit zichzelf kan halen, dat wil toch iedereen! Met trots stellen we dan ook onze nieuwe vorm van dienstverlening voor. Deze kreeg de naam ExperITo, die verwijst naar de IT-gebruikerservaring van medewerkers, waar sterk de nadruk op gelegd wordt. Een serviceformule die volgens ons bovendien uniek is!
Getriggerd door dit unieke concept? Kom meer te weten tijdens dit webinar wat deze formule precies kan betekenen voor jouw organisatie met als einddoel gelukkige, veilige (digitale) werkplekken.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Vul hier jouw gegevens in en wij sturen je de link naar de video toe.