Terug naar overzicht

Wij bieden de meest performante client devices voor zakelijk gebruik aan.

client devices via EuroSys

Het liefst denken we proactief met je mee om een maximale meerwaarde te halen uit jouw beschikbaar IT-budget. Samen evalueren we jaarlijks welke IT-investeringen aangewezen zijn om jouw computerpark en bijhorende randapparatuur op het beoogde niveau te brengen of te behouden. Daarbij mag je rekenen op uiterst scherpe prijzen voor de geadviseerde computer- en laptopspecificaties. 

Bestelde computers en laptops worden, indien gewenst, na levering gebruiksklaar geconfigureerd volgens jouw behoeftes. Verder verzekeren we je van een zeer lange beschikbaarheid van het hetzelfde computer- of laptopmodel. 

Afhankelijk van de serviceovereenkomst die we afsluiten, rollen we automatisch of gecontroleerd software-updates en servicepacks over jouw computerpark uit. 

Dell : XPS-reeks

De laptops van de nieuwe XPS-reeks zijn ontworpen om de allerbeste te zijn. Deze laptops zijn uitgerust met veel krachtige functies en beeldschermen met de allerhoogste resolutie, tot en met UltraSharp™ 4K Ultra HD. Ze zijn gemaakt van unieke materialen, wat een uitzonderlijk hoge kwaliteit oplevert. Het beeldscherm is 10 keer beter bestand tegen krassen en de palmsteun blijft koel wanneer je deze aanraakt. Dankzij de In-Plane-Switching-technologie heb je een brede kijkhoek om de zeer heldere beelden altijd goed te kunnen bekijken. Dankzij het toetsenbord met achtergrond verlichting kan je ook bij weinig licht blijven werken. Voeg daar nog de snelle Intel® Core™ processor en de lange batterijduur, tot wel 22 uur, bij en je bent helemaal vrij om te werken waar en wanneer je wenst.

Extra’s XPS 13-inch 2-in-1: Plaats deze kleine krachtpatser in vier flexibele standen: tablet, tentmodus, laptop en standaardmodus. Het beeldscherm van rand-tot rand zorgt voor extra kijkgenot. Omdat dit toestel geen ventilator heeft, kon het model extra dun en slak vormgegeven worden. De warmte blijft beperkt en het toestel werkt vrijwel geluidloos.

Bezoek onze webshop en vergelijk jouw geselecteerde toestellen.

Dell XPS

Dell : Latitude-reeks

Werk waar je maar wilt met deze Latitude laptops, die uitblinken in flexibiliteit, kwaliteit, beveiliging en handige accessoires.

Flexibiliteit: Dankzij de verschillende standen (tent-, laptop-, standaard- en mediamodus) kan je jouw scherm vanuit elke hoek bekijken en met het optioneel toetsenbord met achtergrondverlichting en touchpad kan je altijd vlot blijven werken, ook bij minder licht. Deze laptops hebben flexibele dockingopties.

Beveiliging: De laptops bieden verschillende beveiligingsopties zoals een uitgebreide versleuteling, authenticatie met optionele vingerafdruklezer en malwarepreventie. Dankzij Windows Hello kan je eenvoudig en veilig aanmelden via gezichtsherkenning.

Kwaliteit: De laptops zijn uitgerust met de 8e generatie Intel® Core™ processoren met 4 cores voor krachtige prestaties. Daardoor presteren ze 35% beter. Ook het duurzame chassis is uitgebreid getest en is bestand tegen alle realistische omstandigheden.

Extra’s 2-in-1: Deze 13,3 inch laptop heeft een Full HD-beeldscherm met touchscreen en antireflectiecoating. Applicaties kan je snel openen dankzij het touchscreen en notities zijn snel gemaakt met de optionele Active Pen. Dankzij die pen lijkt het alsof je gewoon op papier schrijft. Daarnaast weegt de laptop nog geen anderhalve kilo en is hij zeer dun. 

Bezoek onze webshop en vergelijk jouw geselecteerde toestellen.

Dell Latitude

Microsoft Surface Pro 7

De 12,3 inch 2-in-1 laptop met touchscreen is ultralicht en veelzijdig. Surface Pro 7 is nu je eindeloos aanpasbare partner met een snellere verwerking en meer aansluitingen. Bovendien is hij uitgerust met een batterij die de hele dag meegaat.

microsoft pro 7

Microsoft Surface Pro X

Rand-tot-rand 2-in-1 laptop with 4G LTE en 13 inch touchscreen. De Surface Pro X is ultra dun en altijd verbonden en combineert ultieme mobiliteit met geweldige graphics.

Microsoft Pro x

Microsoft Surface Laptop 3

Slank en stijlvol, verkrijgbaar in 13,5” en nieuwe 15” touchscreens, rijke kleurenopties, en twee duurzame afwerkingen. Maak een krachtig statement en krijg een verbeterde snelheid, betere prestaties en een langere batterijlevensduur.

microsoft laptop 3

Microsoft Surface Book 2

De Surface Book 2 is de krachtigste Surface ooit. Dankzij de meest recente quad-core Intel® Core™-processoren en de tot nu toe beste grafische prestaties (NVIDIA® GeForce® GPU's) kan dit toestel de hele dag professionele software aan. Tel daar de levensduur van de accu tot 17 uur bij en je weet dat dit de ultieme laptop is, zowel voor op het werk als onderweg. Bovendien heeft deze Surface Book 2 maar liefst vier gebruiksmogelijkheden: laptopmodus, tabletmodus, studiomodus en weergavemodus. Dankzij deze mogelijkheden is dit een veelzijdige laptop, een krachtige tablet en een draagbare studio in één. Deze slanke, draagbare krachtpatser is verkrijgbaar in twee formaten: een nieuw 15 inch of een 13,5 inch PixelSense™-scherm. Het scherm is trouwens ontworpen voor touch en Surface-pen.

microsoft surface book 2 eurosys

Microsoft Surface Studio 2

Deze krachtige Surface stuurt intensieve software aan met een snellere processor, een verbluffende grafische snelheid en razendsnelle SSD-opslag. De nieuwe Surface Studio 2 is een krachtig werkstation dat grote ideeën tot leven brengt. De ultieme creatieve studio.

De Surface Studio 2 heeft tot 2TB SSD-opslag, tot 1070 NVIDIA® GeForce® GTX graphics, een i7 Intel® Core™-processor en een 28” PixelSenseTM-scherm.
Het scherm, met beeldverhouding 3:2, bevat maar liefst 13,5 miljoen pixels met levensechte kleuren. Door het scherm te kantelen, kan je op een natuurlijke manier tekenen met jouw Surface-pen.

Dankzij de 1080p-camera, de kristalheldere Stereo 2.1-luidsprekers met Dolby® Audio™ Premium en microfoons met een groot bereik, zullen video- en telefonische vergaderingen nooit meer hetzelfde zijn. 

Microsoft Surface Studio 2 EuroSys

Microsoft Surface Go

De Surface Go is de lichtste en meer compacte Surface tot nu toe. Toch zorgt deze Surface voor de prestaties en de veelzijdigheid die je nodig hebt. Een snelle Intel® Pentium® Gold-processor en tot wel 8 GB RAM en 256 GB opslag, met een gewicht vanaf iets meer dan een halve kilo, en overal bereik door optionele LTE. Zowel volledige desktopsoftware als mobiele toepassingen zijn geen enkel probleem voor de Surface Go. Dankzij de Surface Go Signature Type Cover (die presteert als een volledig toetsenbord) en de Surface Mobile Mouse maak je overal gebruik van jouw laptop. Wil je de volledige desktopervaring? Maak dan verbinding met het Surface-basisstation en bekijk jouw werk op verschillende externe schermen. Dankzij het Surface-basisstation kan je bovendien jouw Surface opladen en een toetsenbord en muis aansluiten.

Het PixelSense™ hoge resolutiescherm heeft een hoogte-breedteverhouding van 3:2 en je kan er rechtstreeks op schrijven. Ook de HD-camera voor en achter met auto-focus is een leuk extra. 

Microsoft Surface Go EuroSys