Terug naar overzicht
computers, servers en storage
Maak een afspraak

Computers, servers & storage

Uw vaste partner voor computers, servers & opslag 

Whitepaper SDS

EuroSys Enterprise

EuroSys vormt uw betrouwbare partner voor al uw computers, servers en opslaginfrastructuur. Door al uw aankopen bij één vaste partner neer te leggen, krijgt u altijd advies op maat en geniet u van extra aantrekkelijke voorwaarden. Onze aankoop- en adviesservice omvat: 

  • Computers & randapparatuur
  • Servers, storage en netwerken
  • Draadloze netwerken
  • Software & licenties 
  • Audits 

Computers & randapparatuur

Het liefst denken we proactief met u mee om een maximale meerwaarde te halen uit uw beschikbaar IT-budget. Samen evalueren we jaarlijks welke IT-investeringen aangewezen zijn om uw computerpark en bijhorende randapparatuur op het beoogde niveau te brengen of te behouden. Daarbij mag u rekenen op uiterst scherpe prijzen voor de geadviseerde computer- en laptopspecificaties. 

Bestelde computers en laptops worden, indien gewenst, na levering gebruiksklaar geconfigureerd volgens uw behoeftes. Verder verzekeren we u van een zeer lange beschikbaarheid van het hetzelfde computer- of laptopmodel. 

Afhankelijk van de serviceovereenkomst die we afsluiten, rollen we automatisch of gecontroleerd software-updates en servicepacks over uw computerpark uit. 

Servers, storage & netwerken

Volledig passend binnen uw budget onderzoeken we welke serverinfrastructuur uw noden gericht invult. Niet alleen vandaag, maar ook morgen. Onze oplossingen omvatten altijd servers en opslagapparatuur van leidinggevende A-merken zoals HP en Dell.

Vertrouw op ons objectief en helder advies, gesteund op capaciteitsmetingen van uw huidig bedrijfsnetwerk. Daarbij maken we steeds de vergelijking tussen enerzijds eigen gevirtualiseerde servers met SAN-storage én anderzijds oplossingen in de cloud. We geven u klaar en duidelijk de voor- en nadelen van elke optie zodat u met kennis van zaken de knopen doorhakt. 

Ook voor de dagelijkse backup van uw data bieden wij veilige oplossingen, zowel met een klassieke externe tape als back-up in de cloud. Onze engineers zijn gecertificeerd voor Symantec Backup Exec en Veeam. 

Naast de installatie kan u op ons rekenen voor het verdere beheer en alle nodige ondersteuning.

Draadloze netwerken

Van één access point tot een volledig draadloze bedrijfssite. Wij garanderen altijd én waar u maar wilt een draadloze verbinding met uw bedrijfsnetwerk. Op basis van metingen on site werken wij een compleet voorstel uit voor een veilig en betrouwbaar draadloos netwerk. We werken hiervoor samen met onze vaste partners Meraki en Xirrus. 

Software & licenties

Voor alle vereiste kantoor- of andere software van Microsoft en Adobe bieden wij u verschillende opties: aankoop, huurkoop of huur. Wij geven u graag gericht advies zodat u zeker de formule kiest die u de meeste voordelen oplevert.

Microsoft Open Value

Met Open Value worden licenties eenvoudiger en voordeliger. Het Microsoft Open Value volumelicentieprogramma is bedoeld voor klanten met 5 tot 250 computers die het beheer van licenties wensen te vereenvoudigen, meer controle over de upgradecyclus verlangen en softwarekosten beter willen beheersen. 

Audits

Vertrouw op onze expertise voor het uitwerken van een totaalverhaal voor uw IT. Waar staat u vandaag en met welke risico’s wordt u geconfronteerd? Welke uitdagingen staan u in de toekomst nog te wachten? Doorheen de audit krijgt u heldere inzichten in de mogelijkheden van IT om uw organisatie efficiënter en nog winstgevender te maken. Daarbij brengen we zowel de toestand van vandaag in kaart als de nog af te leggen weg. 

  

Uw vertrouwde partner voor computers en randapparatuur, servers, opslag, draadloze netwerken en alle nodige software. Geniet van aantrekkelijke voorwaarden!