Corporate Fibernet 240/25 & bespaar nu meer dan €1000

Corporate Fibernet 240/25

Iedereen weet hoe cruciaal snel en betrouwbaar internet is voor een organisatie.

Daarom biedt Telenet Business u nu Corporate Fibernet 240/25 aan: internet met verdubbelde up- en downloadcapaciteit. Meer dan twee keer zo snel als ons huidige Corporate Fibernet en drie keer zo snel als het snelste Office&Go* van Proximus.

* vergelijking op 07/07/2015: Corporate Fibernet 240/25 en Office&Go 70/10

Bovendien geniet uw internetverkeer steeds voorrang op ons netwerk zodat u altijd vlot kan doorwerken. In uw Corporate Fibernet is zelfs een VDSL back-up inbegrepen. Zo blijft u altijd operationeel en beschikbaar, wat er ook gebeurt. Daarbij kan u vrij kiezen uit verschillende SLA's en geniet u uiteraard steeds van 24/7 professionele ondersteuning.

 


Wat kan Corporate Fibernet 240/25 voor uw firma betekenen?

Krachtige internetoplossing
Corporate Fibernet biedt professionele snelheden, zowel up- als downstream. U sluit zo veel werkstations aan als u wilt, zonder impact op de prestaties. Dankzij het onbeperkte datavolume kan uw bedrijf de meest geavanceerde toepassingen benutten, zoals cloud computing en videoconferencing in HD.

Ultrabetrouwbaar met VDSL back-up
Corporate Fibernet is ultrabetrouwbaar. Mocht er toch een probleem ontstaan, dan schakelt u automatisch over op de VDSL back-upconnectie. Zo blijft u altijd operationeel en beschikbaar, wat er ook gebeurt. Voor de VDSL-connectie hebt u de keuze tussen verschillende snelheden, tot 30 Mb downstream en 6 Mb upstream.

Prioriteit op het netwerk
Het internetverkeer van uw bedrijf krijgt prioriteit. Zo bent u beschermd tegen schommelingen op het netwerk en verzekerd van optimale prestaties.

Flexibiliteit en groeipotentieel
Corporate Fibernet is budgetvriendelijk en op maat van uw bedrijf. U kiest de capaciteit van uw back-uplijn, het aantal vaste IP-adressen (standaard 8, maar meer mogelijk) en optioneel de gegarandeerde bandbreedte tot 5 Mbps. Corporate Fibernet evolueert moeiteloos mee met de internetnoden van uw onderneming, zonder belangrijke bijkomende investeringen.

Professionele ondersteuning, de klok rond
Als Corporate Fibernet-klant krijgt u 24/7-ondersteuning door een team van ervaren B-to-B-telecomspecialisten. U kiest uit verschillende SLA’s, met daaraan gekoppelde niveaus van kwaliteitsgarantie. Wilt u graag dat we dag en nacht paraat staan om een eventuele interventie uit te voeren? Dan kunnen wij dat garanderen.

 


Bestel tussen nu en 15 december 2015 en geniet weldra van dubbele bandbreedte én bespaar daarbij meer dan €1000*. 

INSTALLATIE + 3 JAAR MANAGEMENT van uw router zijn volledig GRATIS*

 

Corporate Fibernet (down/up) VDSL back-up (down/up) Promoprijs per maand
240/25 Mbps 10/1 Mbps Vanaf €245
240/25 Mbps 20/2 Mbps Vanaf €255
240/25 Mbps 30/6 Mbps Vanaf €265

 

Vraag gerust advies op maat aan via [email protected] of telefonisch via 011 60 90 10.

combo icoon

Nog meer voordeel in combo met vaste telefonie, vraag ernaar bij uw EuroSys Accountmanager!

Combineer Corporate Fibernet met ISDN-BA of SIP over coax en geniet van uitzonderlijke combovoordelen

 

 

 

 

* Promo is geldig vanaf 1 oktober tot en met 15 december 2015. Het aanbod is enkel geldig voor nieuwe Corporate Fibernet-klanten, bij het aangaan van een overeenkomst van 36 maanden op Corporate Fibernet 240/25 met standaard router (HP MSR 2003 met 4GE poorten). De klant geniet dan van een gratis installatie van de router t.w.v. € 250 en gratis huur van de router t.w.v. € 25 per maand. Alle prijzen zijn excl. btw en andere opties zoals gegarandeerde bandbreedte tot 5 Mbps. Wijzigingen voorbehouden.