Terug naar overzicht

Organisaties krijgen steeds meer te maken met enorme hoeveelheden data. Deze datastromen moeten op efficiënte wijze beheerd worden. Maar hoe kan je dit als organisatie het best aanpakken? Een handig platform hiervoor is PowerStore van Dell EMC. PowerStore brengt eenvoud in de complexiteit van data storage.

Dell PowerStore

Eén centrale plaats voor al je data

PowerStore van Dell EMC is een storage platform gericht op het creëren van één centrale plaats voor je data storage. Data van verschillende apps en databases binnen je organisatie, zowel fysiek als virtueel, worden door PowerStore gezien als één geheel. En dit ongeacht de structuur van de data en ongeacht waar deze zich bevindt. Van ERP-systemen en relationele databases tot traditionele documenten, PowerStore vindt zijn weg in al je data. Het voordeel hiervan is dat je je IT kan aanpassen en verbeteren, zonder dat je veranderingen moet aanbrengen in je reeds bestaande IT-infrastructuur. PowerStore is dus eenvoudig te integreren binnen je organisatie.

Data reduceren tot datgene wat je nodig hebt

Het zoeken naar de juiste opslagsystemen en -methodes binnen je bedrijfsomgeving, kan een uitdaging vormen voor vele organisaties. PowerStore helpt je hierbij door baanbrekende performantie te bieden en datareductie te garanderen. Door data intelligent op te slaan met behulp van onder andere automatische compressie, deduplicatie en machine learning, wordt de benodigde opslagcapaciteit gereduceerd met een factor 4 of meer. Hierdoor vermijd je onnodig hoge storagekosten. Dankzij de flexibele schaalbaarheid van Dell PowerStore kan je capaciteit heel eenvoudig uitbreiden. Je kan ook tot 4 PowerStore-systemen clusteren, wanneer er nood is aan bijkomende performantie of redundantie.

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van Dell EMC PowerStore? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder.