Terug naar overzicht
Dell XPS 15 2-in-1
Maak een afspraak

Dell laptops

Upgrade naar de nieuwe XPS of Latitude -laptops en 2-in-1's met Intel ™ 8th Generation Quad-core-processors ontworpen voor de manier waarop u echt werkt. Krijg het meeste gedaan in minder tijd, waar u ook bent. 

Dell Emc platinum partner     Intel logo

XPS-reeks

De laptops van de nieuwe XPS-reeks zijn ontworpen om de allerbeste te zijn. Deze laptops zijn uitgerust met veel krachtige functies en beeldschermen met de allerhoogste resolutie, tot en met UltraSharp™ 4K Ultra HD. Ze zijn gemaakt van unieke materialen, wat een uitzonderlijk hoge kwaliteit oplevert. Het beeldscherm is 10 keer beter bestand tegen krassen en de palmsteun blijft koel wanneer u deze aanraakt. Dankzij de In-Plane-Switching-technologie heeft u een brede kijkhoek om de zeer heldere beelden altijd goed te kunnen bekijken. Dankzij het toetsenbord met achtergrond verlichting kan u ook bij weinig licht blijven werken. Voeg daar nog de snelle Intel® Core™ processor en de lange batterijduur, tot wel 22 uur, bij en u bent helemaal vrij om te werken waar en wanneer u wenst.

Extra’s XPS 13-inch 2-in-1: Plaats deze kleine krachtpatser in vier flexibele standen: tablet, tentmodus, laptop en standaardmodus. Het beeldscherm van rand-tot rand zorgt voor extra kijkgenot. Omdat dit toestel geen ventilator heeft, kon het model extra dun en slak vormgegeven worden. De warmte blijft beperkt en het toestel werkt vrijwel geluidloos.

Bezoek onze webshop en vergelijk uw geselecteerde toestellen.

Latitude-reeks

Werk waar u maar wilt met deze Latitude laptops, die uitblinken in flexibiliteit, kwaliteit, beveiliging en handige accessoires. Lees meer...

Flexibiliteit: Dankzij de verschillende standen (tent-, laptop-, standaard- en mediamodus) kunt u uw scherm vanuit elke hoek bekijken en met het optioneel toetsenbord met achtergrondverlichting en touchpad kan u altijd vlot blijven werken, ook bij minder licht.
ook flexibele dockingopties.

Beveiliging: De laptops bieden verschillende beveiligingsopties om ervoor te zorgen dat uw data en wachtwoorden overal veilig zijn. Zo hebben de laptops een uitgebreide versleuteling, authenticatie met optionele vingerafdruklezer en malwarepreventie. Dankzij Windows Hello kan u eenvoudig en veilig aanmelden via gezichtsherkenning.

Kwaliteit: De laptops zijn uitgerust met de 8e generatie Intel® Core™ processoren met 4 cores voor krachtige prestaties. Daardoor presteren ze 35% beter. Maar niet alleen de hardware is zeer kwalitatief, ook de behuizing kan tegen een stootje. Het duurzame chassis heeft uitgebreide testen ondergaan en goed doorstaan. Het systeem is bestand tegen alle realistische omstandigheden.

Extra’s 2-in-1: Deze 13,3 inch laptop heeft een Full HD-beeldscherm met touchscreen en antireflectiecoating. Applicaties kan u snel openen dankzij het touchscreen en notities zijn snel gemaakt met de optionele Active Pen. Dankzij die pen lijkt het alsof u gewoon op papier schrijft. Nog een groot voordeel van de laptop: hij weegt nog geen anderhalve kilo en is zeer dun. Geen extra gewicht om mee te nemen dus.

Bezoek onze webshop en vergelijk uw geselecteerde toestellen.

Dell laptops: uw ideale bondgenoot om het meeste gedaan te krijgen in zo min mogelijk tijd, waar u ook bent! Bekijk onze Dell laptops en bestel online.