Terug naar overzicht
document solutions
Maak een afspraak

Document Solutions

KYOCERA MyQ printoplossing

“Beveilig en beheer(s) uw gevoelige documenten en druk op de printkosten.”

MyQ is een applicatie die uw documentbeheer stroomlijnt en beveiligt. Dankzij de Print&Follow™-applicatie kunt u de efficiëntie van de printer verhogen en kunt u het afdrukproces versnellen. U beperkt niet alleen de wachtrijen aan de toestellen, maar kunt u de documenten ook beter beveiligen. Het toestel geeft het document namelijk pas vrij nadat de verzender zich heeft aangemeld en het heeft geselecteerd om af te drukken. Bovendien houdt MyQ gedetailleerde statistieken bij over de printkosten per project, gebruiker of afdeling. Al deze functionaliteiten herinneren de gebruikers aan het belang van een efficiënt afdrukbeheer en helpen op die manier de kosten drukken.

KYOCERA MyQ


KYOCERA Net Viewer

“Gratis beheertool voor uw printer- en MFP-park.”

KYOCERA Net Viewer is KYOCERA’s software voor het beheer van (max.100) netwerktoestellen. Deze applicatie biedt de mogelijkheid om de tellers te lezen, feedback op te vragen over de status van toestellen, toestellen vanop afstand te configureren, accounting te beheren en waarschuwingen van netwerktoestellen te ontvangen op één centrale plaats.


KYOCERA Scan & Connect

“Snelle en efficiënte workflow door intelligente digitalisering.”

U ontvangt en creëert dagelijks documenten die verdere behandeling vereisen. Denk aan facturen, HR-documenten, leveringsbonnen, offertes enz. Allemaal bevatten ze cruciale informatie die beschikbaar moet zijn in uw boekhoudsoftware, personeelsbeheerpakket, ERP, CRM of een andere ‘back office’ toepassing.


HP Access Controle Software

Meer inzicht, minder printen, meer besparen

Herkent u deze typische ergernissen op kantoor?

 • Iemand stuurt u een document met privacygevoelige gegevens naar een netwerkprinter. Meteen daarna krijgt hij een telefoontje: dringende vergadering! Hij vergeet het document op te halen bij de printer, waar iedereen het kan lezen.
 • Uit facturen blijkt dat er op een van de netwerkprinters een ongewoon aantal kleurenprints werd gemaakt. Maar niemand kan u vertellen wie daarvoor verantwoordelijk is.
 • U hebt al vaak geprobeerd om uw collega’s te overtuigen om milieubewuster te gaan printen (dubbelzijdig, op gerecycleerd papier…). Iedereen knikt altijd begrijpend, maar in de praktijk verandert er niets.
 • Als flexwerkers het hoofdkantoor bezoeken, moeten ze collega’s met een vaste werkplek lastigvallen om voor hen een document te printen.
 • Om kosten te besparen, wilt u het aantal printers verminderen. Maar u weet niet welke printers u kunt verwijderen of verplaatsen zonder de productiviteit te schaden.

Met de HP Access Controle Software zijn deze ergernissen verleden tijd. Dankzij de software kan u gemakkelijk gegevens controleren per toestel en per gebruiker. U kan ook de printkosten bijhouden en het gedrag van de gebruikers bijsturen om zo de kosten te drukken. Bescherm gevoelige informatie door de toegang tot de printer te beheren. U kan de software ook gebruiken om het papierverbruik te verlagen. Zo creëert u een efficiëntere en veiligere printomgeving.


Papercut

Uw printerpark rendabel maken? Met PaperCut MF™ wordt het kinderspel!

PaperCut MF is een oplossing om gemakkelijk en automatisch de kopieer- en printactiviteiten in uw organisatie te controleren en beheren. Het programma analyseert afdrukopdrachten op de printserver en past de regels van uw printbeleid toe. Zo hebt u de volledige controle over de kosten en uw impact op het milieu. Bovendien kan u vertrouwelijke documenten beter beschermen doordat gebruikers hun printopdracht moeten claimen aan het toestel voordat de printer de documenten afdrukt.

Wat zijn de voordelen van PaperCut MF?

 • Eenduidig printbeleid binnen de hele organisatie  
 • Afdrukken via internet, zonder stuurprogramma
 • Minder afval en een beter CO2-profiel
 • Find-Me/Secure Print Release
 • Controle en rapportage van gebruik
 • Eenvoudige installatie
 • Centrale administratie, eenvoudig beheer  
 •  Integratie met uw intranet en andere systemen
 • Moeiteloos uitbreiden
 • Optimale gebruikstijd en beschikbaarheid

Klik hier voor meer info


UMANGO

umango

DOCUMENTVERWERKING WORDT HEEL EENVOUDIG
Ze zijn wereldleider in de ontwikkeling van software voor het scannen van documenten, omzetten van bestanden en imaging.

Ze ontwikkelen krachtige toepassingen die gemakkelijk te implementeren, te configureren en te gebruiken zijn.Dankzij naadloze connectiviteit met producten als Microsoft SharePointTM, FileBoundTM, AlfrescoTM en een breed scala aan andere oplossingen, bieden zij een krachtig platform. Door de snelheid en nauwkeurigheid waarmee onze producten documenten verwerken, kan uw onderneming snel en eenvoudig informatie oproepen.
 
Data ophalen
Professionele batchscanning voor middelgrote tot grote organisaties die documenten snel en eenvoudig moeten scannen, indexeren en opslaan. Documenten kunnen gecontroleerd worden op de computer, op een ondersteund multifunctioneel apparaat of op uw tablet/mobiel apparaat

Indelingen converteren
Automatische conversie van een groot aantal bestandsindelingen in een uniforme bestandsnaam en -indeling zonder interventie van de gebruiker. Nadat ze zijn geconverteerd, gescheiden en opgeschoond, kunnen documenten gelijktijdig naar meerdere bestemmingen worden geleid.

Mobiel en tablet
Maak een foto van een document, barcode, uw omgeving of een situatie, en profileer de foto voor export naar een geïntegreerde bestemming. Werk op locatie en synchroniseer vervolgens wanneer u weer op kantoor bent. Een snelle, effectieve manier om alle foto's op uw mobiele apparaat te gebruiken.

Aan het MFP apparaat
Kies uw taak, scan uw documenten, haal de bijbehorende data op en ken de details toe. Dit alles kan op een ondersteund multifunctioneel apparaat. Stel niveaus van automatisering in zodat alleen u de nodige informatie moet bekijken. Snel, eenvoudig en efficiënt!

Documenten scannen en direct de juiste kenmerken toekennen op een multifunctioneel apparaat kan de efficiëntie en productiviteit in uw kantooromgeving aanzienlijk verhogen!
 


Secure printing

Bij het ontwikkelen van de nieuwe HP A3 MFP’s stond de print veiligheid voorop. Klanten willen hun intellectuele eigendom en vertrouwelijke informatie beschermen. De HP PageWide en LaserJet Enterprise bieden toonaangevende ingebouwde beveiligingsfuncties, waaronder Sure Start, run-time intrusion detection en whitelisting, waardoor ze ’s werelds meest veilige printers zijn. De HP PageWide Pro-apparaten beschikken over beveiligingsfuncties als secure boot en firmware integrity checking.

De nieuwe HP PageWide en LaserJets kunnen gebruikt worden in combinatie met HP security services en het JetAdvantage portfolio van management en security software – zoals HP JetAdvantage Security Manager – de enige oplossing in de markt voor geautomatiseerde print security compliance monitoring waardoor partners geen omkijken hebben naar het beveiligen en beheren van deze apparaten.
 


Contacteer ons printing team voor meer informatie over deze oplossingen.
Benieuwd waarmee ons printing team u nog meer kan helpen? Dat leest u op onze algemene printing pagina.

Wenst u meer informatie over de merken die wij aanbieden? Lees hier meer over HP en hier meer over KYOCERA
Weet ook dat u de toestellen eerst bij ons kan komen testen in onze demoruimte.

Maak uw printpark nog efficiënter en rendabeler dankzij deze toepassingen. Bekijk al onze printoplossingen hier op een rijtje!