Terug naar overzicht
Maak een afspraak

EuroSys als enterprise partner

In en rond Limburg is EuroSys Business vandaag één van de prominente ICT experts.  Wij bestaan reeds meer dan 25 jaar en zijn gekend als partner voor de professionele computergebruiker.

Sinds 2015 focust EuroSys Business zich op de KMO en de enterprise markt.  Met onze ploeg van 15 account managers, 35 system engineers, presales team en printing, telecom en cloud specialisten werken we elke dag intensief samen om onze klanten te helpen met het omzetten van technologie in resultaat.  Resultaat waardoor de IT omgeving beter zal draaien, de computergebruikers tevreden zullen zijn en onze klant zich terug kan focussen op haar core-business.

Een intensief en strategisch partnership met Dell ondersteunt deze visie.

EuroSys heeft het Dell PartnerDirect GOLD statuut met volgende competenties:

 • Server
 • Storage
 • Networking
 • Client Solutions
 • Workstations

Bezint eer u begint!

ICT dringt meer en meer door tot de bedrijfsprocessen in bedrijven, dit zorgt ervoor dat de keuze van de IT partner en de fabrikant hier achter strategisch wordt.

Wij geloven dat een vernieuwing van hard- en software begint met een gesprek, om via een audit te komen met een concreet voorstel waarbij we duidelijk beschrijven wat er kan geoptimaliseerd worden.

Uw private cloud met Dell hardware

Zowel voor de PowerVault MD, de Compellent SC en de Equallogic PS series hebben we met EuroSys de nodige certificaties en referenties.  

Dell EMC gold partner

Meer info over Dell oplossingen:

Hyper-Convergence voor de Enterprise markt

Convergence oplossingen kenden de voorbije jaren een snelle evolutie. Heel wat bedrijven zijn erop overgestapt in een poging de activiteiten in hun datacenter te vereenvoudigen. In de markt is een breed aanbod aan oplossingen beschikbaar. Maar ze bieden niet allemaal dezelfde voordelen. Als onderdeel van hun convergence portfolio biedt Dell een oplossing die echt het verschil kan maken. Dell doet dit samen met Nutanix, een pionier in de markt van de hyper-convergence.

De complexiteit van IT neemt jaar over jaar toe. Nieuwe tendensen – zoals cloud, mobile en social – doen nieuwe technologieën verschijnen in het datacenter. Die technologieën vragen om nieuwe expertise bij het IT-team. Tegelijk weet iedereen die ooit in een datacenter heeft gewerkt, dat het samenbrengen van hard- en software van verschillende leveranciers soms op een regelrechte nachtmerrie uitdraait.

Hyper-convergence is de oplossing!

Gelukkig is er goed nieuws. Dell heeft een partnership gesloten met rijzende ster Nutanix. In de PowerEdge XC Series combineren we de vertrouwde technologie van de PowerEdge-servers met de software van Nutanix. Het resultaat bestaat uit een krachtig ensemble dat bedrijven een brede waaier aan hyper-convergence oplossingen biedt voor gevirtualiseerde workloads.

De toekomst is vandaag!

Hyper-convergence is essentieel voor iedere onderneming die een strategie ontwikkelt rond IT as a Service. Hyper-convergence laat toe om IT-diensten aan te bieden die net zo makkelijk beschikbaar zijn als water of elektriciteit – met hetzelfde niveau van dienstverlening dat u van die nutsvoorzieningen verwacht.

De PowerEdge XC Series is een best-of-breed oplossing die Dell en Nutanix combineert. Ze biedt hoogstaande prestaties, een snelle uitrol en lage operationele kosten. Dat zijn zonder twijfel eigenschappen die iedere moderne CIO aanspreken.

Meer info over Dell oplossingen:
Hyper-converged Solutions Powered by Nutanix

DELL EMC logo

Onze referenties uit de Enterprise markt

 • LAG Trailers - CASE
 • Flexpoint - CASE
 • Grontmij - CASE
 • Galva Power - CASE
 • Groep Machiels
 • General Lease
 • Dyka Plastics

 

EuroSys voor de enterprise markt