Terug naar overzicht

G Suite: de volledige kantooroplossing met mail, agenda, documenten en meer voor één lage maandelijkse fee per gebruiker. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Google G Suite specialist

Jouw volledige kantoor in één app

Met G Suite van Google haal je in één beweging een totale kantooroplossing in huis. Deze cloudoplossing omvat een mailprogramma, een agenda, een gedeeld documentenplatform, online formulieren en nog veel meer apps die van online samenwerken en communiceren kinderspel maken. En dit voor een vaste maandelijkse bijdrage per gebruiker, zonder verdere investeringen.

Alle tools binnen G Suite zijn altijd en overal bereikbaar, zowel online als offline. EuroSys verzorgt een feilloze migratie van jouw bestaande situatie naar G Suite.

Wij verzorgen het technisch gedeelte en begeleiden jouw medewerkers bij de nodige veranderingen. Alle historische data in de vorm van mails, contactpersonen en afspraken worden overgezet naar het nieuwe systeem.

Wij voorzien opleidingen en helpen jouw onderneming transformeren. 

Wat zijn de voordelen van GSuite?

Zowel KMO’s als grote ondernemingen genieten van de voordelen:

 • Altijd, overal en vanop elk toestel zijn jouw gegevens bereikbaar.

 • Schaalbaar: Nieuwe gebruikers zijn snel toe te voegen.

 • Alle dataopslag gebeurt centraal in de cloud,. Google zorgt voor security & back-up.

 • Eigen investeringen in mailservers of licenties voor kantoorsoftware zijn niet langer nodig.

 • De verschillende G Suite Apps bevorderen de interne en externe samenwerking.

 • G Suite wordt voortdurend verder ontwikkeld. Dankzij regelmatige updates werken jouw medewerkers altijd met de meest recente mogelijkheden.

 • Online en in realtime samenwerken aan documenten, spreadsheets, pesentaties... 

 • Office integratie: zowel Google docs als het traditionele Microsoft Office formaat wordt ondersteund en zijn vlot uitwisselbaar 

Demo aanvragen

 

 

Verschil G Suite Basic en G Suite Business

G Suite is beschikbaar in twee edities: G Suite Basic en G Suite Business.

Met G Suite Basic beschikt elke medewerker over 30 GB online storage en kan je gebruik maken van alle kernapplicaties. Medewerkers kunnen eenvoudig online communiceren en samenwerken.

G Suite Business is een upgrade van de standaard G Suite Basic editie. In G Suite Business beschikt iedereen in jouw domein over onbeperkte opslagcapaciteit. Daarnaast kan je gebruik maken van Vault en Team Drives.

Vault

Vault is de online archiveringsdienst van Google waarmee je bewaartermijnen en bewaarplichten kan toevoegen aan jouw mails of Google Drive bestanden.  

Gedeelde Drives  

Met Gedeelde Drives wordt het veel eenvoudiger om bestanden te delen en rechten te beheren. Gedeelde Drives zijn immers eigendom van het domein en niet van een individu.  

Is G Suite Business interessant voor mijn organisatie?

Indien je je herkent in één van volgende scenario’s loont het zeker de moeite om G Suite Business te overwegen: 

 • Je loopt voor een aantal gebruikers voortdurend tegen de verbruikslimiet van 30 GB aan. 
 • Je hebt moeite om jouw structuur in Google Drive te beheren. 
 • Door jobrotatie of personeelsverloop dien je steeds de procedures voor data overdracht te volgen in G Suite. 
 • Je wil meer zekerheid over welke data bewaard blijft in Gmail en Google Drive. 

Heb je minstens één keer “ja” geantwoord op bovenstaande vragen? Bekijk dan zeker de recording van ons webinar en kom alvast meer te weten over G Suite Business. 

 

Opmerking: G Suite Business kan enkel voor het gehele domein ingesteld worden. Het is niet mogelijk om bepaalde medewerkers een G Suite Basic licentie toe te kennen en anderen een G Suite Business licentie.    

Google Jamboard

Google heeft ook een digitaal whiteboard ontworpen dat samenwerken heel eenvoudig maakt. Deel je ideeën in realtime en beheer alles in de cloud. Interesse? Ga dan zeker naar onze pagina over Google Jamboard. We vertellen je er daar alles over!

Google Jamboard EuroSys