Terug naar overzicht
Maak een afspraak

Google Drive

Altijd, overal en met elk apparaat

Google Drive for Work zit ingebed in Google Apps for Work. Dit online pakket biedt een totale kantooroplossing met Formulieren, Sites, Agenda, Documenten, Spreadsheets, Presentaties, Hangouts, Google+,… Alle tools zijn gericht op het beter en efficiënter samenwerken met elkaar.

Doel van Google Drive for Work:

  • Google Drive for Work omvat opslagruimte voor bestanden, mappen, back-ups en alles wat belangrijk is
  • Synchroniseer al uw bedrijfsbestanden (waaronder ook MS Office-bestanden) op uw computer, telefoon en tablet, zodat u overal toegang heeft tot uw werk
  • Deel informatie met collega’s en zakenpartners zodat iedereen beschikt over dezelfde informatie op één plaats

Een zoekfunctie met de kracht van Google

Zoek niet langer naar belangrijke documenten in die stapel mappen. U kunt binnen enkele seconden het juiste bestand vinden, zelfs als het een afbeelding, pdf of handgeschreven notities betreft. De automatische OCR en beeldherkenning zorgen dat de kracht van Google Zoeken ook beschikbaar is voor uw zakelijke bestanden.

Gemak en kracht 

Google Drive wordt door miljoenen mensen thuis en op het werk gebruikt. Omdat er gemakkelijk tussen accounts kan worden geschakeld, kunnen mensen naadloos overschakelen tussen hun zakelijke en persoonlijke accounts en worden alle bestanden en informatie die ze voor hun werk nodig hebben, voldoende beveiligd.

Samenwerking in realtime

In Google Drive en Google Documenten kunt u in real-time samenwerken aan hetzelfde document. Wanneer u opmerkingen in het bestand plaatst, wordt de discussie in context weergegeven zodat u niet heen en weer hoeft te mailen en daarmee kostbare tijd bespaart. 

Ontdek meer voordelen van Google Drive, contacteer ons team via [email protected].

Google Drive for Work zit ingebed in Google Apps for Work