Terug naar overzicht

Intuïtief samenwerken met een digitaal whiteboard waarmee je je creatieve ideeën in realtime kan delen en beheren in de cloud.

Google Jamboard

Visualiseer uw ideeën op een nieuwe en interactieve manier

Laat de creativiteit van uw team los met Jamboard. Schets uw ideeën in whiteboard-stijl terwijl u profiteert van de toegang en connectiviteit van een interactief canvas. Sleep afbeeldingen, voeg opmerkingen toe en haal assets direct van het web terwijl u overal met uw teamleden samenwerkt.

Maak, werk samen en breng de ideeën van uw team tot leven

Jamboard laat het creatieve potentieel van uw team pieken waarbij u met zijn allen real-time aanpassingen kan aanbrengen. Ervaar eindeloze productiviteit, of uw team zich in dezelfde ruimte bevindt met meerdere Jamboards of over de hele wereld met de Jamboard-app op mobiele apparaten.

jamboard creativiteit

Laat uw creativiteit los op een vertrouwd doek, opnieuw uitgekozen voor de cloud.

Met Jamboard's ongelooflijk responsive en nauwkeurige weergave voelt het natuurlijk om te tekenen en te schetsen zoals u dat op een traditioneel whiteboard zou doen. Verrijk uw brainstormsessie met het beste van Google Search en het werk van uw team in G Suite: bekijk afbeeldingen en inhoud van internet en breng zet ze meteen op het scherm; haal gegevens op vanuit Documenten, Spreadsheets en Presentaties; voeg zelfs foto's toe die zijn opgeslagen in Drive.

Jamboard canvas

Ontworpen voor precisie en gemak.

Het prachtige 55-inch 4K-scherm van Jamboard straalt als een brandpunt van creativiteit op de werkplek. Het is gemakkelijk om door het kantoor te bewegen met zijn speciaal ontworpen draagbare stand en opstelling met één kabel. U hoeft zich nooit zorgen te maken over onvoldoende inkt of batterijen dankzij een passieve stylus en gum die geen koppeling vereisen.
jamboard design

Wenst u dit interactieve bord zelf even te testen? Neem contact met ons op en wij zorgen voor een live experience!