Herbekijk de training over Microsoft Teams -30.04.2020

Op 30 april 2020 organiseerden we een uitgebreide online masterclass over Microsoft Teams. De bedoeling van deze masterclass was om je de waarde van Microsoft Teams als platform voor de toekomst te tonen. De training werd gegeven door Hans Demeyer.

Heb je de training gemist en wil je ze toch bekijken? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen je een link naar de recording.

masterclass microsoft teams eurosys

Om het overzichtelijk te houden, hebben we de training opgesplitst in 4 delen. 

  • Deel 1: Intro en uitgebreide demo van de mogelijkheden van TEAMS

Aan de hand van een metafoor maken we je wegwijs in het concept Microsoft TEAMS en vervolgens beleven we een dag van een kenniswerker die zo goed als alles vanuit TEAMS doet.

  • Deel 2: Verborgen mogelijkheden van TEAMS

Hier nemen we een kijkje achter de schermen van TEAMS en ontdekken we tal van extra mogelijkheden om processen te automatiseren door ondermeer gebruik van wat er in, rond en achter de schermen aan mogelijkheden ligt.

  • Deel 3: Beheer, planning en beveiliging van TEAMS

Microsoft Teams is volledig deel van Microsoft 365. Ik geef een kort woordje uitleg over de naamsverandering van Office 365 naar Microsoft 365 en vervolgens neem ik u mee doorheen enkele plekken in Microsoft 365 waar je de werkomgeving kan instellen en beheren (Governance, life cycle management, beveiliging, bewaarbeleiden, gegevensverliesbescherming, authenticatie, ...

  • Deel 4: TEAMS en telefonie

Microsoft Teams is helemaal klaar voor Voice Over IP. Wat heb je als organisatie nodig, waar let je op en hoe werkt het.

 

Vul hier uw gegevens in en wij sturen u de recording toe.