Ontdek ons aanbod van zakelijke desktops van HP!

Naast hun prominent HP mobility gamma beschikt HP ook over een enorm uitgebreid portfolio aan vaste werkplekken, namelijk de desktops en de All-in-One computers.
Vaste werkplekken blijven in sommige gevallen noodzakelijk én een betere keuze voor gebruikers die willen inzetten op persoonlijke ergonomie, uitbreidbaarheid en meer power voor minder geld.

Maak kennis met zowel het Elite-als het Pro-gamma van HP.

HP Elite gamma

Het HP Elite-gamma is het premium gamma binnen de zakelijke desktops en vormt de perfecte keuze voor gebruikers & organisaties die zoeken naar een combinatie van security, connectiviteit & high-end afwerking.
Ze beschikken over geavanceerde beveiligingsfuncties die bekende en onbekende cyberaanvallen detecteren en de pc beschermen en herstellen.
Binnen het Elite-gamma heb je de keuze tussen de 700- en 800-serie en voor een All-in-One heb je de EliteOne 800- & 1000-reeks ter beschikking.

Ontdek de specificaties via onze webshop HP Elite One 800.

 


HP Pro gamma

Het HP Pro-gamma is het instapgamma binnen de zakelijke desktops & vormt de perfecte keuze voor gebruikers & organsiaties die zoeken naar een combinatie van prestaties, uitbreidbaarheid en betaalbaarheid.

Binnen het Pro-gamma heb je de keuze tussen de 400- & 600-serie en voor een All-in-One heb je de ProOne reeks ter beschikking.

Kom meer te weten over de HP Prodesk 400 op onze webshop.

 


HP Platinum Partner

EuroSys is HP Platinum Partner, een vakkundige businesspartner. Dit partnership geeft jou garantie op goede prijzen en service, en stelt ons in staat om de perfecte service te bieden. 

Al deze toestellen zijn verkrijgbaar in een standaardconfiguratie of een configuratie op maat. Heb je nog vragen of wens je een offerte? 

Contacteer ons sales team via [email protected] of telefonisch via 011 60 90 10.