Innovaphone

innovaphone

Nu we als bedrijf 24/24 bereikbaar willen zijn, zijn flexibiliteit en toekomstgerichtheid twee belangrijke factoren om rekening mee te houden bij de keuze van een communicatieoplossing.

Deze twee factoren vinden we zeker terug in de innovaphone PBX. Innovaphone combineert een traditioneel VoIP-systeem met een complete UC-oplossing. De Unified Communications client MyApps zorgt ervoor dat alle toestellen eenvoudig bediend kunnen worden, zowel software phones, desktop en dect toestellen, als (geïntegreerde) mobiele telefoons. MyApps heeft trouwens een overzichtelijke user interface waar alle Unified Communications elementen samenkomen:

  • IP telefonie
  • historieken
  • beschikbaarheidsstatus
  • chat
  • application sharing
  • audio en videoconferenties.

De PBX van innovaphone is trouwens ook de ideale compagnon voor onderweg. Dankzij de integratie van smartphones en tablets in het centrale VoIP-telefoonsysteem kunnen medewerkers ook onderweg alle IP-telefoniefunctionaliteiten gebruiken. Dit kan zelfs gewoon op hetzelfde nummer. En ook qua veiligheid zit je goed met innovaphone. Waar je ook bent, de PBX is altijd beschermd tegen aanvallen van buitenaf.​

MyApps

Met de Communications Client MyApps biedt innovaphone een applicatie die verschillende communicatiekanalen verbindt. Op deze manier kunnen we efficiënter communiceren, wat er dan weer voor zorgt dat we efficiënter en beter kunnen werken.

Waar je je ook bevindt of op welk toestel je ook werkt, je hebt overal dezelfde data ter beschikking. Je ziet ook meteen welke contacten beschikbaar zijn en zo kan je ze snel en eenvoudig bereiken.

Aanvaard marketing-cookies om deze video te bekijken.

 

Enkele voorbeelden van apps

Profile

Iedere gebruiker kan in deze app zijn eigen gebruiksaccount aanmaken en beheren. Gebruikersnaam kiezen, e-mailadres toevoegen, persoonlijke gegevens toevoegen, oproepomleidingen instellen, toetreden tot een groep of een groep verlaten, de gebruiker kan het allemaal zelf kiezen.

Users

In deze app vind je alle deelnemers van de PBX. Selecteer een andere gebruiker en start de chat, stuur een e-mail of bel deze persoon op. Je kan ook zelf deelnemers selecteren die aan jouw eigen startscherm worden toegevoegd. Zo kan je ze nog gemakkeljker bereiken.

Time Switch

Met deze app kan je een automatische tijdregeling instellen voor elke PBX-functie. Een oproepomleiding na de werkuren? Geen probleem. Deze tijdregelingen kunnen trouwens ook handmatig worden aan- en uitgezet.

Verder zijn er nog talloze andere apps. Zo zijn er bijvoorbeeld ook apps voor contacten en rapporten.

Verbeter je efficiëntie en samenwerking met innovaphone myApps.

Neem voor meer informatie contact op met onze telecom specialisten.

myapps innovaphone