Terug naar overzicht

Met onze zelfontwikkelde observatietool ivITa monitoren wij geautomatiseerd vanop afstand jouw volledige bedrijfsnetwerk.

ivITa managed services

Vandaag is IT-beheer meer dan enkel alleen assemblage en installatie. IT is de laatste jaren enorm veranderd waardoor het beheer ervan complexer geworden is.

Als IT-professional, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de backbone van jouw bedrijf met behulp van volledig operationele ICT-systemen.

Je bent de eindverantwoordelijke voor het financieel IT-management, de status reportages en het invullen van de bedrijfsbehoeften. Ondanks beperkte budgetten, mogelijke reductie in personeel en vaak beperkte beschikbare middelen, heb je je verplicht tot:

 • Het leveren van hoogwaardige service
 • Het implementeren van een proactief, proces gedreven service model
 • Het verhogen van de productiviteit
 • Het overtreffen van verwachtingen
 • Het uitbreiden van jouw service-mogelijkheden
 • Het focussen op strategische initiatieven

Met ivITa heeft EuroSys de oplossing hiervoor gevonden.

Wat kan ivITa voor jou doen?

Is jouw IT-omgeving optimaal efficiënt? Ben jij in staat de oorzaken van inefficiënt systeemmanagement te identificeren en effectieve oplossingen toe te passen? Hoe reageer je ieder jaar weer op veranderingen en een snel toenemende vraag naar jouw IT-services, met beperkte middelen en krapper wordende budgetten?

Werknemers, klanten en management vertrouwen erop dat je efficiënte IT-services op meerdere locaties levert. Als je constant moet reageren op ad-hoc problemen, patching, software-fixes en updates moet doen, is het niet eenvoudig te focussen op gebruikerstevredenheid en het ontwikkelen van nieuwe services om jouw onderneming te laten groeien

Met ivITa producten en services ben je in staat om:

 • De dagelijkse belasting van IT-dienstverlening te verminderen
 • Dagelijkse IT-taken te automatiseren
 • Servers en werkstations vanaf één locatie te beheren 
 • Honderden systemen via één interface efficiënt te beheren
 • De veiligheid van jouw IT-omgeving te verhogen
 • Jouw Service Levels te handhaven door IT-taken te automatiseren

Remote Control

Om de productiviteit te verhogen en de reactietijd te verminderen, moeten helpdesk- medewerkers en ICT-beheerders snel en veilig toegang krijgen tot servers, werkstations en mobiele computers. IvITa biedt een volledige, snelle en veilige oplossing voor externe toegang en besturing op afstand van jouw pc’s, ook in combinatie met firewalls en NAT.

Agent-procedures

De intelligente, lichte en efficiënte ivITa Agent Technology zorgt ervoor dat elk systeem ongeacht locatie toegankelijk is. ‘Als je het kunt uitvoeren via de “command-line”, dan kan het met een procedure worden geautomatiseerd!’ Honderden extra scripts voor het automatiseren van procedures, zoals agent control, wijzigingen in de configuratie, clean-up en onderhoud, disk management, netwerk testen en nog veel meer

Info Center

De belangrijkste functies die door het ivITa framework worden uitgevoerd zijn: implementatie, configuratie, uitvoering, bijwerken, logging, rapportage, bewaking en herstel. Deze functies maken deel uit van de kerntaken die een IT-professional dagelijks uitvoert. De module Info Center maakt deel uit van dit framework en staat toe dat gegevens van andere delen van het framework tot bedrijfsinlichtingen die tot acties leiden, worden samengevoegd.

ivITa Manged Services

Patch Management

Via de Patch management module van ivITa worden servers, werkstations en computers op afstand automatisch bijgewerkt met de meest recente security patches en updates. Het ivITa Patch Management houdt automatisch servers, werkstations en computers op afstand bijgewerkt met de meest recente beveiligingspatches en software-updates.

Maximale security

Bij het bieden van maximale veiligheid staat de platform architectuur centraal. Op elke beheerde computer is een kleine ivITa agent geïnstalleerd. De agent initieert alle communicatie met de server. De agent accepteert geen inkomende verbindingen. Daarom kunnen applicaties van derden de agent niet aanvallen vanaf het netwerk.

Versleutelde toegang op afstand

Door enkel ivITa en een web-browser te gebruiken, kunnen IT-professionals snel en veilig toegang krijgen tot elke willekeurige computer, ongeacht de locatie. Dit gecombineerd met 2 factor authenticatie. 

Over ivITa

Pro-actief

Het ivITa IT-Center is zo opgezet dat op een eenvoudige manier de bewaking en het onderhoud kan uitgevoerd worden op het netwerk. Alle activiteiten zijn erop gericht om downtime te voorkomen of op te lossen nog voor dat de bedrijfsvoering in gevaar komt. Door gebruik te maken van het ivITa IT-Center kan jouw IT-omgeving continu worden bewaakt en kan je in geval van afwijkingen in de normale werking direct actie ondernemen.

Continu

Het ivITa IT-Center is een uitbreiding op de onderhoudswerken die nu al worden uitgevoerd door de IT-afdeling. Wellicht is het onderhoud doorgaans periodiek. Met het ivITa IT-Center kan je komen tot een continu proces. Bijvoorbeeld, het uitrollen van nieuwe software kan in een snel tempo uitgevoerd worden.

Rapportering

Het ivITa IT-Center biedt je zeer gedetailleerde inventarisrapporten van hardware, software en licenties. Online garantie controle van de A-merken pc’s, laptops en servers zijn mogelijk. Deze inventaris geeft je bovendien de gedetailleerde informatie die nodig is om efficiënt en effectief te kunnen reageren op vragen van jouw medewerkers alsook bij eventuele externe controles van geïnstalleerde software. 

 

Wil je deze handige tool wel eens live bekijken? Bekijk dan hier onze online demo. In slechts een half uur krijg je een goede indruk van wat de tool allemaal kan.

Lijkt ivITa je wel de oplossing voor jouw bedrijf? Contacteer ons dan zo snel mogelijk. Wij staan je graag te woord.