Terug naar overzicht
Maak een afspraak

KYOCERA ECOSYS Technologie

In het hart van de milieuzorg van KYOCERA

ECOSYS, 20 jaar levenslange technologie

KYOCERA Document Solutions heeft altijd al een pioniersrol vervuld op milieuvlak, aangezien we ernaar streven om producten te ontwikkelen die echt een verschil maken voor het milieu.

In 2012 vierde ECOSYS twintig jaar levenslange technologie, twintig jaar duurzaamheid, twintig jaar zorg voor het milieu van onze planeet, twintig jaar kostenbesparingen en twintig jaar lage onderhoudskosten en beperkte afvalproductie.

Alle ECOSYS-printers zijn gebaseerd op hetzelfde unieke platform dat bestaat uit gestandaardiseerde drivers, gebundelde opties en een gemeenschappelijke bediening. Hierdoor beschikt u over een maximale flexibiliteit en kunt u uw toestellenpark gemakkelijk uitbreiden.

Onze levenslange technologie en ontwerp helpen het gebruik van consumables op een spectaculaire manier verminderen, beperken de CO2-emissies en verlagen de TEC*-waarden. ECOSYS bespaart ook een aanzienlijke hoeveelheid energie – zowel tijdens de productie als tijdens de bediening van de toestellen.

* De TEC-waarde is een criterium dat aan de internationale Energy Star Program-standaard moet beantwoorden. Deze waarde verwijst naar de hoeveelheid elektriciteit die in één week wordt verbruikt, waarbij werkings- en slaap/off-modi met elkaar worden afgewisseld en waarbij toestellen twee dagen in de slaap/off-modus staan.

ECOSYS = ECONOMY - ECOLOGY - SYSTEM Printing

ECONOMY (ZUINIGHEID): geoptimaliseerde efficiëntie van de workflow
De Total Cost of Ownership (TCO) is de ware kostprijs van een toestel over zijn volledige levensduur, aangezien bedrijfskosten in de praktijk veel hoger kunnen uitvallen dan de originele aankoopprijs. ECOSYS-toestellen worden ontworpen met de bedoeling om zowel de rechtstreekse kosten (bv. voor consumables) als de onrechtstreekse kosten (zoals het energiegebruik en administratie) zoveel mogelijk te beperken. Onze toestellen bieden dan ook steeds weer de laagste TCO-waarden in hun klasse.

 
 
ECOLOGY (MILIEUVRIENDELIJKHEID): minimale milieu-impact
De levenslange technologie van KYOCERA is gebaseerd op onze uitgebreide knowhow op het vlak van keramieken. De duurzame trommel maakt integraal deel uit van de printer; het enige verbruiksartikel is de tonercassette. ECOSYS-printers verbruiken minder materialen tijdens het productieproces, brengen minder afval voort en vereenvoudigen het recyclageproces, waardoor ze een minimale impact op het milieu hebben.

 

SYSTEM (SYSTEEM): moeiteloze systeemintegratie
KYOCERA biedt met zijn ECOSYS-toestellen een uitgebreide reeks verbeteringen die bedoeld zijn om een maximale documentproductiviteit te halen. Er zijn extra functionaliteiten en upgrades beschikbaar, waardoor het voordeel van de investeringen op lange termijn worden geoptimaliseerd. De geïntegreerde systeemsoftware van KYOCERA Document Solutions ten slotte staat garant voor een compatibiliteit op lange termijn over het volledige netwerk.

KYOCERA CERTIFIED AGENT

KYOCERA ontwierp de ECOSYS technologie, die duurzame componenten gebruikt - de toner is de enige consumable.