Terug naar overzicht
 KYOCERA Document Solutions
Maak een afspraak

KYOCERA Printers & multifunctionals

Zakelijke printers kiezen

Optimaliseer uw business met netwerkprinters, multifunctionals (MFP’s) & document management solutions van KYOCERA Document Solutions.

KYOCERA Netwerklaserprinters

KYOCERA heeft een compleet aanbod betrouwbare, hoogwaardige en milieuvriendelijke netwerklaserprinters. Deze printers leveren hoogresolutie-printwerk af met haarfijne tekst en grafische elementen voor gebruik door kleine en grote werkgroepen.

De ECOSYS-printers van KYOCERA zijn gebaseerd op een ‘cartridge-vrije’-technologie, waarbij gebruik wordt gemaakt van een duurzame printdrum en een uiterst productieve tonercontainer waarmee tegen een lage ‘total cost of ownership’ (TCO) duizenden pagina’s kunnen worden geprint en waardoor er weinig routine-interventie vereist is.

Kyocera Platinum PartnerKyocera printers en multifunctionalsKyocera netwerklaserprinter


KYOCERA multifunctionals (MFP’s)

In het segment van de kopieerapparaten en de multifunctionals (MFP’s) beschikt KYOCERA over het meest uitgebreide aanbod bekroonde toestellen voor lage tot hoge volumes. Deze toestellen beschikken over alle mogelijke functionaliteiten voor printen, kopiëren, scannen en faxen (in optie), die de workflow en de efficiëntie van zowel kleine als grote bedrijven verbeteren.

kyocera multifunctionalkyocera multifunctional

Onze flexibele en gebruiksvriendelijke professionele multifunctionals voeren de productiviteit op met features die perfect op de behoeften van kleine werkgroepen of grote bedrijfsafdelingen inspelen. Ze voeren de dagelijkse print-, kopieer- en faxtaken uit met een maximale productiviteit en kunnen door middel van de vele afwerkingsopties boekjes en verslagen samenstellen met een professionele kwaliteit.

Modern documentenbeheer is tegenwoordig zo complex geworden, dat het steeds meer aandacht, tijd en energie van uw administratieve medewerkers vraagt. Dat is de reden waarom we de TASKalfa serie hebben ontwikkeld – een assortiment betrouwbare en gebruiksvriendelijke multifunctionals. TASKalfa multifunctionals bieden een uitzonderlijke productiviteit door hun uitmuntende snelheid, hun krachtige controllertechnologie en hun professionele voorzieningen.

kyocera TASKalfa multifunctionalkyocera TASKalfa multifunctionalkyocera TASKalfa multifunctional


3 kleurentellers bij KYOCERA kleurentoestellen

kyocera kleurenteller pro rato

KYOCERA Document Solutions is de enige leverancier in de markt die laserprinters en multifunctionals met 3 tellers voor kleurenafdrukken aanbiedt, waarbij elke teller een verschillende bedekking in kleur weergeeft.

De KYOCERA kleurenMFP’s en kleurenprinters geven drie bedekkingsniveaus weer: laag, medium en hoog. Daartussen zijn twee grenswaarden vastgelegd. De eerste grenswaarde is 2,0% en de tweede is 10,0% in kleur. De gemiddelde bedekking in kleur is de gemiddelde bedekking van de 3 kleuren cyaan, magenta en geel. Zwart wordt voor deze indeling niet meegerekend: een pagina met 10% zwart, 2,5% cyaan, 1,5% magenta en 1,5% geel heeft een gemiddelde bedekking van 1,83% in kleur en wordt dus als lage bedekking beschouwd.

Dankzij de 3 kleurentellers van KYOCERA betaalt u alleen voor de kleur die u verbruikt! Lees er hier meer over.


Optimaliseer uw business

Meer dan een garantie: 100% gemoedsrust

Droomt u ook van de volgende situaties?

 1. Samenwerken met mensen die u en uw noden kennen.
 2. Werken met een bedrijf dat de verantwoordelijkheid neemt om uw probleem op te volgen tot u 100% tevreden bent over haar diensten.
 3. Snelle interventies, steeds volgens de gemaakte afspraak geholpen worden.
 4. Een juist geïnformeerd en uiterst ervaren team dat uw probleem efficiënt oplost.

Hoe pakt KYOCERA dit aan?

Via e-mail, onmiddellijk en automatisch na elke interventie, vraagt KYOCERA of u al dan niet tevreden is. Alle klanten die nog niet 100% tevreden zijn worden op het hoogste niveau binnen het bedrijf besproken: KYOCERA zoekt steeds naar een oplossing zelfs als die verder gaat dan de technische of software interventie.

De resultaten

Sinds KYOCERA deze nieuwe werkwijze introduceerde op 1 april 2014, halen ze 100% klanttevredenheid, waarvan 98,9% onmiddellijk na het eerste bezoek en 1,1% na bijkomend bezoek.

Waarom is KYOCERA anders?

KYOCERA plaatst u in de rol van general manager: u bent de enige die beslist of onze medewerkers hun taak volledig hebben uitgevoerd.
Het is de taak van KYOCERA te werken aan het vinden en implementeren van een oplossing voor de behoeften van de klant tot die 100% tevreden is.
“Iedere maand worden alle service-interventies bij KYOCERA, die door de klanten als “niet-bevredigend werden beoordeeld” geëvalueerd. Soms gaat dit over nieuwe noden of aanvragen buiten de garantie, wat kan resulteren in het aanbieden van nieuwe producten of diensten. Dit gebeurt niet enkel om onszelf te verzekeren dat er een oplossing werd gevonden, maar ook om gelijkaardige situaties in de toekomst te voorkomen. Dit blijkt één van de beste manieren om uit te munten in klanttevredenheid.”

Een antwoord op al uw vragen met CARE. De online service voor directe toegang tot onze support.
Een communicatie-platform aanbieden aan de eindklanten van KYOCERA waar zij online terecht kunnen met al hun vragen en opmerkingen omtrent de services van KYOCERA.

 • Om meer te weten over de levering van nieuwe producten.
 • Om consumables te bestellen of om hun leveringsadres te wijzigen.
 • Om een on-site technische interventie aan te vragen of om een technisch probleem met één van onze machines op te lossen.
 • Om gelijk welke andere vraag te stellen over KYOCERA.

Uw voordelen

 • Geen verloren e-mails meer, geen verloren boodschappen meer!
 • Geen wachttijden meer aan de telefoon om de juiste correspondent te vinden.
 • Uw vraag wordt met prioriteit behandeld door de juiste persoon binnen de juiste dienst.
 • Iedere aanvraag wordt geregistreerd en is onderworpen aan een interne procedure voor kwaliteitscontrole.

CARE – Online support van KYOCERA
Dit platform is toegankelijk via https://care.kyoceradocumentsolutions.be

 

Speciaal voor bedrijven die nog geen KYOCERA printer in huis hebben, bieden we nu een uitzonderlijke actie aan: My First KYOCERA. Via deze link vindt u meer uitleg over deze actie.

Vraag aan ons printing team naar nog meer energiebesparende technologieën en begin met besparen!
Benieuwd waarmee ons printing team u nog meer kan helpen? Dat leest u op onze algemene printing pagina.

Voor extra toepassingen verwijzen we u graag door naar onze pagina met document solutions.

Komt u graag de toestellen eens testen, maak dan een afspraak in onze demoruimte.

Folder printing   Brochure met Printing Solutions         Kyocera Brochure KYOCERA

Kyocera authorized dealer

Kyocera: professionele laserprinters en digitale multifunctionals die voldoen aan al uw vereisten. Bekijk het ruime aanbod en test de toestellen in onze demoruimte.