Terug naar overzicht

Microsoft 365: jouw vertrouwde software van Microsoft altijd en overal bereikbaar. Gebruik deze toepassingen online voor een vaste prijs per maand!

Microsoft 365

Microsoft 365 – voorheen beter gekend als Office 365 - is een cloud oplossing die intussen veel meer omvat dan enkel jouw vertrouwde Office apps. Microsoft 365 combineert de Office-apps met extra diensten zoals cloudopslag, apparaatbeheer en geavanceerde beveiliging.

Met Microsoft 365 kunnen medewerkers samenwerken en communiceren waar ze ook zijn, met eender welk toestel en op eender welk moment. Informatie kan eenvoudig gedeeld worden via de cloud. Een cloud die uitermate veilig is en vlot beheerd kan worden door de IT-afdeling.

Transformeer de manier waarop je vandaag werkt en vereenvoudig het werk dat gedaan moet worden. Verbind medewerkers met de mensen en de informatie de ze nodig hebben.

 • Exchange
  Contacteer klanten, leveranciers en collega’s via Outlook en Exchange.
 • Office
  Gebruik steeds de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint op eender welk toestel. 
 • Teams 
  De centrale hub voor Teams: chats, online vergaderingen, bellen, samenwerken aan bestanden en app integraties van derden. Het kan allemaal op één plaats. 
 • Cloudopslag 
  Bewaar, organiseer en deel je bestanden wanneer je ze nodig hebt. 

vragen over microsoft teams

Microsoft 365 for business

Microsoft 365 is beschikbaar in verschillende smaken die je onderling kan combineren. Zo kan je elke gebruiker de licentie toewijzen die het best bij zijn of haar gebruikersprofiel past. Je betaalt een vaste prijs per maand. 

Microsoft 365 for business

 • Medewerkers die veelal online communiceren omdat ze bijvoorbeeld vaak onderweg zijn, kunnen gebruik maken van Microsoft 365 Business Basic.
 • Heb je toch nog graag de Office applicaties beschikbaar op je pc, of heb je nood aan meer geavanceerde opties in MS Office, dan is Microsoft Business Standard een geschikte licentie.
 • Microsoft 365 Business Premium omvat zowel de online apps als de desktop apps van Office en biedt daarnaast uitbreidingen voor security en beheer onder de vorm van Azure en Information Protection. Deze licentie is overigens compatibel met terminal server. Je kan de Office-apps op maximaal vijf pc's of Macs en vijf tablets (iPad, Windows of Android) installeren en de installatie overdragen als je van apparaat verandert. Voor meer informatie over Microsoft 365 Business Premium klik je hier.
 • Microsoft 365 Apps for business is geschikt wanneer je voornamelijk nood hebt aan de Office Desktop Apps.

Voor ondernemingen met meer dan 250 gebruikers zijn er de zogenaamde E-plannen van Microsoft. 

Voor meer informatie, neem contact met ons op via het formulier.