Terug naar overzicht
Microsoft Azure
Maak een afspraak

Microsoft Azure

Krijg meer gedaan

Iedere ontwikkelaar of IT-professional kan productief zijn met Azure. Met de geïntegreerde hulpprogramma's, kant-en-klare sjablonen en beheerde services kunt u op basis van uw bestaande vaardigheden en de technologieën die u al kent, eenvoudiger en sneller zakelijke, mobiele, web- en IoT-apps (Internet of Things) bouwen en beheren. Microsoft is de enige leverancier die voor het tweede opeenvolgende jaar is geplaatst als leider in Magic Quadrants van Gartner, voor cloudinfrastructuur als een service, toepassingsplatform als een service en cloudopslagservices.

 

Gebruik een open en flexibel cloudserviceplatform

Azure ondersteunt een groot aantal besturingssystemen, programmeertalen, frameworks, hulpprogramma's, databases en apparaten. Voer Linux-containers met Docker-integratie uit, bouw apps met JavaScript, Python, .NET, PHP, Java en Node.js, en bouw back-ends voor iOS-, Android- en Windows-apparaten. De Azure-cloudservice ondersteunt dezelfde technologieën waar miljoenen ontwikkelaars en IT-professionals al gebruik van maken en op vertrouwen.

Uw bestaande IT-omgeving uitbreiden

Bij sommige cloudproviders moet u kiezen tussen uw datacentrum en de cloud. Dat geldt niet voor Azure. Azure kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande IT-omgeving via het grootste netwerk van veilige particuliere verbindingen, hybride database- en opslagoplossingen en gegevensopslag- en versleutelingsfuncties. Zo zijn uw middelen beschikbaar waar u ze nodig hebt. En met Azure Stack kunt u het Azure-model van toepassingsontwikkeling en -implementatie naar uw datacentrum brengen. De hybride cloudoplossingen van Azure bieden u het beste van beide werelden: meer IT-opties, minder complexiteit en kosten. En dat maakt Azure tot een van de beste beschikbare cloudcomputingservices. 

Schalen naar behoefte, betalen per gebruik

Omdat u bij Azure betaalt per gebruik, kunt u snel omhoog en omlaag schalen om te voldoen aan de vraag en betaalt u dus alleen voor wat u gebruikt. Dankzij facturering per minuut en het streven om populaire infrastructuurservices zoals berekeningen, opslag en bandbreedte voor een concurrerende prijs aan te bieden, krijgt u altijd waar voor uw geld. 

Beveilig uw gegevens

We weten dat sommige organisaties nog altijd huiverig tegenover de cloud staan. Daarom vervult Microsoft een toonaangevende rol binnen de branche in de bescherming en privacy van uw gegevens. Ze waren de eerste cloudprovider die door de gegevensbeschermingsautoriteiten van de Europese Unie werd erkend voor hun streven om aan de strenge EU-privacywetgeving te voldoen. Microsoft was ook de eerste grote cloudprovider die zich conformeerde aan de nieuwe internationale ISO 27018-standaard voor cloudprivacy. Ze introduceerden ook Azure Government, een zelfstandige versie van Azure die is ontworpen om te voldoen aan de strenge conformiteitsvereisten van de overheidsorganen van de VS.

Uw apps overal uitvoeren

Als de beste cloudservice van Microsoft wordt Azure uitgevoerd op een wereldwijd netwerk van door Microsoft beheerde datacentra, verspreid over 30 regio's. Dat zijn meer landen en regio's dan de Amazon-webservices en Google Cloud samen. Deze snel groeiende wereldwijde voetafdruk biedt u tal van mogelijkheden voor het uitvoeren van toepassingen en staat garant voor uitstekende klantprestaties. Azure is ook de eerste multinational cloudprovider op het vasteland van China.

Neem slimmere beslissingen

De predictive analytics-services van Azure, waaronder Machine Learning, Cortana Analytics en Stream Analytics, zijn grensverleggend op het gebied van bedrijfsinformatie. Neem slimmere beslissingen, verbeter de klantenservice en ontdek nieuwe bedrijfsmogelijkheden op basis van uw gestructureerde, ongestructureerde en streaming IoT-gegevens.

 

 

Vertrouw op een betrouwbare cloudservice

Weet u niet goed hoe u een cloudserviceprovider moet kiezen? Van kleine ontwikkel- en testprojecten tot wereldwijde productintroducties, Azure kan elke workload aan. Meer dan 66 procent van de Fortune 500-bedrijven vertrouwt op Azure, die zakelijke SLA's voor services, 24x7 technische ondersteuning en een 24-uursservice voor de statuscontrole biedt. Klanten zijn onder andere Skanska, Heineken, 3M, Dyson, Paul Smith, Mazda, GE Healthcare, Trek, McKesson, Milliman, Towers Watson, NBC Sports, TVB, en nog veel meer.

Voor meer informatie kan u ons contacteren via 011 60 90 10 of [email protected]
 
Sandro Microsoft Azure
 
 
Microsoft Azure: een groeiende verzameling van geïntegreerde cloudservices, zoals computing, database en mobiel. Wees flexibeler, bereik meer, en bespaar geld!