Terug naar overzicht

Microsoft Azure: een groeiende verzameling van geïntegreerde cloudservices, zoals computing, database en mobiel. Wees flexibeler, bereik meer, en bespaar geld!

Microsoft Azure EuroSys

Krijg meer gedaan

Iedere ontwikkelaar of IT-professional kan productief zijn met Azure. Met de geïntegreerde hulpprogramma's, kant-en-klare sjablonen en beheerde services kan je op basis van jouw bestaande vaardigheden en de technologieën die je al kent, eenvoudiger en sneller zakelijke, mobiele, web- en IoT-apps (Internet of Things) bouwen en beheren. Microsoft is de enige leverancier die voor het tweede opeenvolgende jaar is geplaatst als leider in Magic Quadrants van Gartner, voor cloudinfrastructuur als een service, toepassingsplatform als een service en cloudopslagservices.

Gebruik een open en flexibel cloudserviceplatform

Azure ondersteunt een groot aantal besturingssystemen, programmeertalen, frameworks, hulpprogramma's, databases en apparaten. Voer Linux-containers met Docker-integratie uit, bouw apps met JavaScript, Python, .NET, PHP, Java en Node.js, en bouw back-ends voor iOS-, Android- en Windows-apparaten. De Azure-cloudservice ondersteunt dezelfde technologieën waar miljoenen ontwikkelaars en IT-professionals al gebruik van maken en op vertrouwen.

Jouw bestaande IT-omgeving uitbreiden

Bij sommige cloudproviders moet je kiezen tussen jouw datacentrum en de cloud. Dat geldt niet voor Azure. Azure kan eenvoudig worden geïntegreerd met jouw bestaande IT-omgeving via het grootste netwerk van veilige particuliere verbindingen, hybride database- en opslagoplossingen en gegevensopslag- en versleutelingsfuncties. Zo zijn jouw middelen beschikbaar waar je ze nodig hebt. En met Azure Stack kan je het Azure-model van toepassingsontwikkeling en -implementatie naar jouw datacentrum brengen. De hybride cloudoplossingen van Azure bieden jou het beste van beide werelden: meer IT-opties, minder complexiteit en kosten. En dat maakt Azure tot een van de beste beschikbare cloudcomputingservices. 

Schalen naar behoefte, betalen per gebruik

Omdat je bij Azure betaalt per gebruik, kan je snel omhoog en omlaag schalen om te voldoen aan de vraag en betaal je dus alleen voor wat je gebruikt. Dankzij facturering per minuut en het streven om populaire infrastructuurservices zoals berekeningen, opslag en bandbreedte tegen een concurrerende prijs aan te bieden, krijg je altijd waar voor jouw geld. 

Beveilig jouw gegevens

We weten dat sommige organisaties nog altijd huiverig tegenover de cloud staan. Daarom vervult Microsoft een toonaangevende rol binnen de branche in de bescherming en privacy van jouw gegevens. Ze waren de eerste cloudprovider die door de gegevensbeschermingsautoriteiten van de Europese Unie werd erkend voor hun streven om aan de strenge EU-privacywetgeving te voldoen. Microsoft was ook de eerste grote cloudprovider die zich conformeerde aan de nieuwe internationale ISO 27018-standaard voor cloudprivacy. Ze introduceerden ook Azure Government, een zelfstandige versie van Azure die is ontworpen om te voldoen aan de strenge conformiteitsvereisten van de overheidsorganen van de VS.

Jouw apps overal uitvoeren

Als de beste cloudservice van Microsoft wordt Azure uitgevoerd op een wereldwijd netwerk van door Microsoft beheerde datacentra, verspreid over 30 regio's. Dat zijn meer landen en regio's dan de Amazon-webservices en Google Cloud samen. Deze snel groeiende wereldwijde voetafdruk biedt je tal van mogelijkheden voor het uitvoeren van toepassingen en staat garant voor uitstekende klantprestaties. Azure is ook de eerste multinational cloudprovider op het vasteland van China.

Neem slimmere beslissingen

De predictive analytics-services van Azure, waaronder Machine Learning, Cortana Analytics en Stream Analytics, zijn grensverleggend op het gebied van bedrijfsinformatie. Neem slimmere beslissingen, verbeter de klantenservice en ontdek nieuwe bedrijfsmogelijkheden op basis van jouw gestructureerde, ongestructureerde en streaming IoT-gegevens.

Vertrouw op een betrouwbare cloudservice

Weet je niet goed hoe je een cloudserviceprovider moet kiezen? Van kleine ontwikkel- en testprojecten tot wereldwijde productintroducties, Azure kan elke workload aan. Meer dan 66 procent van de Fortune 500-bedrijven vertrouwt op Azure, die zakelijke SLA's voor services, 24x7 technische ondersteuning en een 24-uursservice voor de statuscontrole biedt. Klanten zijn onder andere Skanska, Heineken, 3M, Dyson, Paul Smith, Mazda, GE Healthcare, Trek, McKesson, Milliman, Towers Watson, NBC Sports, TVB, en nog veel meer.

Windows Virtual Desktop

Windows Virtual Desktop is een uitgebreide cloudservice voor het virtualiseren van bureaubladen en apps, om zo beveiligd extern werken mogelijk te maken. Het is het enige virtuele multisessie-Windows 10-bureaublad en biedt bovendien vereenvoudigd beheer en optimalisaties voor Office 365 ProPlus. Met Windows Virtual Desktop implementeer en schaal je je Windows-bureaubladen en -apps in enkele minuten in Azure. Migreer ook je Extern bureaublad-services (RDS)-omgeving van Windows Server naar Azure.

Jouw omgeving in Azure

Benieuwd hoe jouw huidige omgeving eruit ziet in Microsoft Azure? EuroSys kan je hiermee helpen door een Azure Assesment uit te voeren. Contacteer ons voor de mogelijkheden.