Terug naar overzicht
Maak een afspraak

Microsoft Open Value

Met Open Value worden licenties eenvoudiger en voordeliger 
Het Microsoft Open Value volumelicentieprogramma is bedoeld voor klanten met 5 tot 250 computers die het beheer van licenties wensen te vereenvoudigen, meer controle over de upgradecyclus verlangen en softwarekosten beter willen beheersen. 

DE VOORDELEN VAN OPEN VALUE

Vereenvoudigd licentiebeheer 
Klanten worden met Open Value tegen voorspelbare jaarlijkse kosten in staat gesteld om hun PC software te standaardiseren. U dient alleen maar het aantal werkstations te tellen zonder dat u zich daarbij hoeft af te vragen welke softwareversies op de diverse computers zijn geïnstalleerd. Alle licenties vallen onder één enkele overeenkomst, zelfs voor filialen in andere steden of landen, inclusief OEM licenties die bij de aanschaf van nieuwe hardware zijn verkregen (wanneer Software Assurance wordt toegevoegd). 

Meer controle over de upgradecyclus 
De upgradecyclus kan nu met meer zekerheid worden gepland, aangezien klanten weten dat nieuwe versies van gelicentieerde software al door het management zijn goedgekeurd en begroot. 

Beter beheer van softwarekosten 
Initiële aanschafkosten worden tot een minimum herleid en verdeeld op jaarbasis dankzij een abonnement of via eenvoudige spreiding van betaling over de contractsduur. 

Onderhoudsprogramma Software Assurance 
Software Assurance is de sluitsteen van Open Value. Elke licentie die met een Open Value-contract wordt verkocht, is gedekt door Software Assurance, het uitgebreide onderhoudsprogramma van Microsoft. Software Assurance geeft u niet alleen gratis toegang tot nieuwe versies, maar ook tot een aantal diensten om het gebruik van uw software tijdens de hele levenscyclus van de programma’s te optimaliseren. Software Assurance omvat support, opleiding en utilities die de efficiëntie van uw bedrijf verhogen.. 

DE OPTIES VAN OPEN VALUE

Open Value standaard (non companywide) biedt u de mogelijkheid om licenties aan te kopen voor uw bedrijf en bijhorende filialen met spreiding van betalingen. In ruil geniet u van updates en alle andere voordelen die het onderhoudsprogramma Software Assurance te bieden heeft. 

Open Value ‘Company wide’ verschaft klanten die de basistechnologieën van Microsoft (Windows Professional, Office,...) willen standaardiseren, extra voordelen op al hun computers. Met deze optie kunt u de kostprijs van uw software optimaliseren. Verder verloopt het licentiebeheer ook vlotter en kunt u rekenen op een standaard platform voor het hele bedrijf. De software die in aanmerking komt voor deze optie vindt u in de twee hieronder vermelde platforms: 

Options Professional Platform
- Windows Professional Desktop Upgrade 
- Microsoft Office Professional Edition 
- Microsoft Core CAL (Client Access License)

Options Small Business Platform 
- Windows Professional Desktop Upgrade 
- Microsoft Office Small Business Edition 
- Microsoft Windows® Small Business Server (SBS) CAL 

Kiest u voor een volledig platform? Dan ontvangt u 15% extra korting. 

Open Value ‘Subscription’ is een formule waarbij u zich abonneert op een software. Voor elke software opgenomen in het contract betaalt u een jaarlijks bedrag. Deze optie is enkel mogelijk bij een ‘Company wide’ contract. De toegangsprijs is aantrekkelijker en toch geniet u van alle flexibiliteit en de voordelen verbonden met een huurformule. Na afloop van het contract is een aankoopoptie beschikbaar.

Met Open Value worden licenties eenvoudiger en voordeliger