Terug naar overzicht
mobiele telefonie bij eurosys
Maak een afspraak

Mobiel

base business via EuroSys

Ook mobiele telefonie is een belangrijk aspect van het bedrijfsleven en dus van uw telecomfactuur. Als provider van deze mobiele telefonie vertrouwen wij op Telenet (BASE) Business. En daar hebben wij maar liefst 7 redenen voor:

  1. BASE maakt gebruik van een hoogkwalitatief netwerk.
  2. U kan rekenen op een sterke prijs-kwaliteitsverhouding.
  3. U krijgt een eenvoudig en transparant contract.
  4. U geniet van de persoonlijke klantendienst van BASE. Bovendien staat een gespecialiseerd team altijd voor u klaar.
  5. BASE investeert voortdurend in de upgrade van hun masten en in het planten van nieuwe masten. Zo zorgen ze voor een zorgeloos stabiel netwerk en een uitgebreide dekking.
  6. U surft razendsnel dankzij hun krachtig en betrouwbaar 3G/4G-netwerk.
  7. Uit metingen blijkt dat maar liefst 99,3% van de oproepen via BASE slaagt zonder onderbreking en de kwaliteit van de gesprekken gaat er nog altijd op vooruit.

mobiele telefonie via EuroSys

Niet alleen wij zijn tevreden van BASE, maar ook 95% van hun klanten.

Onze Telecom Consultant geeft u graag meer uitleg en berekent wat u kan besparen. Contacteer hem nu en geniet van de voordelen van mobiele telefonie via BASE.

 

SmartMobile Destiny

Maak uw bedrijfscommunicatie 100% mobiel 

SmartMobile

In uw privé-omgeving gebruikt u uw smartphone vermoedelijk al voor tal van mobiele toepassingen. Dus waarom niet in uw bedrijfsomgeving? Met SmartMobile kan u de functionaliteiten die u op kantoor heeft uitbreiden naar uw mobiele toestellen. Zo dragen uw werknemers met andere woorden een volledige telefooncentrale op zak en zijn ze overal bereikbaar met slechts één nummer. Vast en mobiel worden hierbij volledig geïntegreerd, zodat geen enkele communicatie nog verloren gaat. De bedrijfswereld evolueert naar 100% mobiele communicatie. En uw bedrijf kan niet achterblijven. Met Destiny heeft u alvast de juiste gids en partner om deze integratie van vast en mobiel te realiseren.

LEES MEER

Ook mobiele telefonie is een belangrijk aspect van het bedrijfsleven en dus van uw telecomfactuur. Zorg dat u ook hier de beste formule voor heeft.