Terug naar overzicht

Met ‘Netwerk Zonder Zorgen’ werkte EuroSys een unieke formule uit.

Netwerk Zonder Zorgen helpdesk EuroSYs

Volledig beheer van jouw IT-omgeving

  • e-mail service en mailarchief 10 jaar 
  • documentbeheer 
  • tekstverwerker 
  • spreadsheet 
  • ondersteuning mobiele toestellen 
  • antivirus & antispam 
  • beheer van het toestel 
  • telefonische ondersteuning 
  • back-up en restore

Hakuna Matata of ‘Geen zorgen, wees gelukkig’

Met ‘Netwerk Zonder Zorgen’ werkte EuroSys een unieke formule uit. Tegen een verrassend laag vast maandbedrag vertrouwen bedrijven hun volledige IT-beheer toe aan de specialisten van EuroSys. Zonder verrassingen! Deze formule staat open voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Naast beheer en onderhoud van het netwerk kan de maandelijkse betalingsformule ook uitgebreid worden naar de hardware. Dankzij een vast maandbedrag spreid je de kosten voor de aanschaf van nieuwe apparatuur over vijf jaar. Na deze periode vervangt EuroSys de servers door nieuwe. Ook uitbreidingen behoren tot de mogelijkheden. 

Eenvoudige formule

Kleine tot middelgrote bedrijven hebben zelden een IT-verantwoordelijke in dienst. Een ‘vrijwilliger’ probeert in die gevallen naar best vermogen het netwerk draaiende te houden. Dit houdt tal van risico’s in: dure pannes door slecht beheer, overcapaciteit na overbodige investeringen,… Door het netwerkbeheer toe te vertrouwen aan EuroSys, kunnen deze bedrijven zich volledig focussen op hun kernactiviteiten. 

Complete service

De specialisten van EuroSys nemen het volledige beheer en het onderhoud van het netwerk op zich. Maar daar houdt het nog lang niet op. Verschillende gratis extra’s en garanties maken de formule onweerstaanbaar. Zo garandeert EuroSys een uptime van de servers van maar liefst 99,8%. Ook de gezondheidsindex – berekend op basis van verschillende parameters – bedraagt steeds meer dan 80%. Wanneer het cijfer onder deze drempel dreigt te zakken, neemt EuroSys preventief maatregelen om echte problemen - bijvoorbeeld een crash - te voorkomen. Qua geautomatiseerde serverbewaking biedt het systeem iVITa – afhankelijk van wat je nodig hebt - drie opties: bewaking tijdens de kantooruren, op weekdagen van 7 tot 20 uur of 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Bij incidenten rukken we meteen uit. 

Vragen en problemen

De geïntegreerde basisformule omvat ook een telefonische helpdesk voor vragen en problemen. Voor uitbreidingen of extra services vallen de voorrijkosten weg en mogen klanten rekenen op een verlaagd uurtarief. Bovendien geniet je van een ongeziene garantie van 60 maanden op alle softwareproblemen op de server. Bij een crash of defect neemt EuroSys alle installatiekosten op zich. 

Archivering van alle mails

Ook voor het e-mail- en internetverkeer biedt de formule ‘Netwerk Zonder Zorgen’ tal van voordelen. Standaard bevat de basisprijs antivirus, antispyware en antispam. Elke e-mail die jouw bedrijf bereikt, passeert langs het datacenter van EuroSys. Wanneer jouw mailserver tijdelijk onbeschikbaar is, bewaart EuroSys – in afwachting van een oplossing - alle mails die hun bestemming niet bereiken. Daarnaast garandeert EuroSys - zonder enige limiet - een geautomatiseerde archivering van alle mails. Jouw medewerkers kunnen probleemloos maandelijks hun mailbox opkuisen. Zonder belasting van jouw eigen opslagcapaciteit halen ze eenvoudig en volledig beveiligd hun mails uit het archief van EuroSys. 

Je ziet: ‘Hakuna Matata’.