Terug naar overzicht
16-12-2019

100.000 bomen geplant voor CO2-neutrale dienstverlening

EuroSys hecht enorm veel belang aan Happy Profit om een meerwaarde te bieden aan deze wereld,  Voor ons is dit het bieden van “Customer & employee value with minimal waste and happy profit”. We willen dus onze klanten en werknemers gelukkig maken, zonder het rendement en de duurzaamheid van het bedrijf uit het oog te verliezen. Ook het milieu en de rest van de wereld zijn voor ons belangrijk. Wij streven er momenteel zelf naar om zowel ons gebouw als onze verkopen CO2-neutraal te maken. Om dit te kunnen realiseren werken we o.a. samen met Circular Computing en steunen we de Promobutler Infinity Foundation. 

 

De Promobutler Infinity Foundation is een vzw die werd opgericht door Mark Lens, de oprichter van EuroSys, en is gericht op het aanplanten van bomen in Senegal. Deze bomen geven de mensen daar niet alleen voedsel, maar ook een inkomen, eenheid, leiderschap en onderwijs. Deze bomen redden levens.

 

Het afgelopen jaar heeft EuroSys in samenwerking met de Promobutler Infinity Foundation 100.000 bomen geplant om onze dienstverlening CO2-neutraal te laten verlopen. Het is immers NU dat wij beslissen over de toekomst van onze aarde. 

 

Op naar een duurzame toekomst!!

 

Mark Aerts

Commercieel Directeur