Terug naar overzicht
01-10-2020

Beheer alle telefoons in de Devices App van innovaphone

Vlot telefonisch bereikbaar zijn is voor elk bedrijf belangrijk. Door de complexer wordende bedrijfsnetwerken en het vele thuiswerken, is dat niet altijd een evidentie. Toestellen die in verschillende (privé en mobiele) netwerken zitten, moeten natuurlijk ook beheerd en beveiligd worden. En dat vraagt enorm veel tijd en middelen. Daarom ontwikkelde innovaphone de Devices App.

Deze App zorgt voor het veilige en centrale beheer van alle apparaten (inclusief VoIP gateways en telefoons) en maakt het overzichtelijk. Zo zorg je voor de beschikbaarheid en veiligheid van je netwerk en houd je ondertussen de kosten en de nodige tijd voor het beheer laag.

De Devices App is een onderdeel van het universele werk- en communicatieplatform innovaphone MyApps.

Innovaphone myApps - devices app

Wat zijn de voordelen van de Devices App?

  • Nieuwe toestellen zijn binnen enkele seconden geïntegreerd. Zelfs gebruikers kunnen nieuwe telefoons inrichten.
  • Alle apparaten zijn altijd up-to-date met de juiste firmware en de correcte instellingen voor een veilig gebruik.
  • Het beheer is eenvoudig, dus updates, wijzigingen in de configuratie en het toevoegen en verwijderen van apparaten kan heel snel gebeuren.
  • Beheerders kunnen vanuit eender welke locatie op eender welk apparaat inloggen. Firewalls of routers vormen hierbij geen probleem. De login gaat via 2-factor authentication en de toegang is gecodeerd en dus heel veilig.

 

Voor meer info over deze toepassing, staat ons telecom team graag voor jou klaar. Contacteer ons.