Terug naar overzicht
17-06-2019

Business2Beach: een geslaagde cocktail

Het begint stilaan een traditie te worden: ons Business2Beach event in Beachclub Degreez zorgt onder een stralend zonnetje voor een ontspannen dag waarin onze klanten, prospecten, leveranciers en medewerkers kunnen netwerken, inspirerende sessies volgen en genieten van een cocktail. Een terugblik. 

Aanvaard marketing-cookies om deze video te bekijken.

De start van Business2Beach

Tegen 13u45 komen onze eerste gasten toe. Ze worden door ons sales team ontvangen en naar de grote zaal van de beachclub geleid. Daar openen om 14u30 onze Commercieel Directeur Mark Aerts en onze Technisch Directeur Lieven Boes officieel het event. Ze heten alle aanwezigen welkom en lichten al een tipje van de sluier voor de rest van de dag. Daarna geven ze het woord aan de duurzaamheidscoach Danny Verdonk, die ons een inzicht geeft in het belang van duurzaamheid. Erika van Tielen neemt verder de presentatie voor haar rekening.

Na de presentatie van Danny Verdonk blijven we nog even op de duurzame weg. Jan Kriekels, CEO van Jaga Climate Design, geeft ons zijn bijzondere kijk op duurzaamheid en een duurzame toekomst.

jan kriekels jaga business2beach eurosys

Na deze interessante sessie kunnen de gasten ervoor kiezen om te netwerken, eens op de standen van onze leveranciers te gaan kijken of zelfs een VR-bril te testen. Deze lens kunnen ze testen op de stand van de firma Raven. Ook op de standen van Cisco MerakiWatchGuardTeamleader, Telenet, Awingu, i3 Technologies, HPinnovaphone en Veeam zijn onze gasten welkom voor een woordje uitleg of een leuke gadget. Circular Computing is ook weer van de partij op het event. Ten slotte zijn er ook nog standen van Ready2Improve en Jocomotion. Gasten die hun kracht eens wille testen, kunnen dat doen op de boksbal die Ready2Improve voor de gelegenheid heeft meegebracht. Een leuk aandenken aan deze dag zijn de foto’s die onze gasten kunnen laten maken op de photobooth van KYOCERA.

Inspirerende sprekers

Verder kunnen onze klanten ook nog enkele informatieve sessies volgen.

In de eerste reeks van sessies, kunnen de klanten kiezen tussen een sessie van Cisco Meraki en een sessie van Microsoft. Maarten van den Broek van Cisco Meraki toont ons hoe uw netwerk de basis vormt voor uw digitale strategie. Zo kan u uw hele IT-omgeving zelfs beheren vanop …. Het strand. In de andere zaal neemt Patrick Viaene ons mee in de wereld van Microsoft 365. Hij legt uit hoe u dankzij Microsoft een aantrekkelijke werkomgeving creëert die van eender waar toegankelijk is.

informatieve sessie business2beach eurosys

In het tweede deel van de sessies bestaat de keuze uit een sessie van innovaphone en een sessie van WatchGuard. In de grote zaal legt Wim Rapol uit hoe innovaphone ervoor zorgt dat de communicatie perfect in uw werkprocessen geïntegreerd kan zijn. Zo werkt u niet alleen efficiënter, maar ook aangenamer. In de andere sessie informeert Martijn Nielen van WatchGuard hoe we onze data beter kunnen beveiligen, thuis en onderweg.

Na de sessies is het tijd voor de komische noot van de dag. En die komt dit jaar van Bert Gabriëls. Hij zoekt voor ons uit of het mogelijk is om gelukkig te zijn in deze wereld. Tranen rollen over de wangen van het lachen. Als dat niet de perfecte afsluiter is, dan weten wij het ook niet meer.

bert gabriels comedian business2beach eurosys

De afsluiting van Business2Beach

En dan is het tijd voor live cooking en cocktails. Spiesjes van kip, heerlijke rundshamburgers, pizza’s en mojito’s, de zomerse sfeer zit er goed in. De locatie op zich is al een topper, maar als de BBQ aangaat, dan begint de zomer pas echt.

Na het eten maken we ons klaar voor de uitreiking van de prijzen. Als eerste reiken we onze klantenawards uit. Deze awards hebben we in het leven geroepen om enkele trouwe klanten extra in de bloemetjes te kunnen zetten. We delen een Innovation Award, een Ambassador Award, een Loyalty Award en een Education Award uit. En de winnaars zijn:
-   Innovation Award: Kreon
-   Ambassador Award: Garage Boden/General Lease
-   Loyalty Award: Radiant Color
-   Education Award: Inspirocollege

awards klanten eurosys business2beach

Na de uitreiking van de prijzen kunnen we nog genieten van een 3D-geprinte pannenkoek van HP, ijs, fruit en een heuse chocoladefontein. Daarna is het tijd om weer afscheid te nemen voor een jaartje.

We zijn enorm blij dat ons Business2Beach elk jaar zo’n succes is. Wij kijken alvast uit naar volgend jaar. U ook?

Om op de hoogte te blijven van onze events, kan u ons volgen  op FacebookLinkedIn en Instagram. Zo mist u niets!

Klik hier om naar de foto's te gaan.