Terug naar overzicht
27-06-2017

Business2Beach op 22 juni was geslaagd!

Aanvaard marketing-cookies om deze video te bekijken.

Tropische temperaturen, een beachclub, inspirerende sprekers, live cooking, een comedian, een flyboarder en Erika Van Tielen. Deze cocktail presenteerden we onze klanten op 22 juni op de eerste editie van ons zomerevent Business2Beach. Verschillende klanten vonden hun weg naar Beachclub Degreez in het Nederlandse Panheel en genoten zichtbaar van het event.

Het event werd geopend door Mark Aerts, onze commercieel directeur, en Lieven Boes, onze technisch directeur. Zij focusten zich in hun verhaal vooral op de visie en op de toekomstplannen van EuroSys. Daarna was het de beurt aan enkele van onze partners om onze klanten te informeren over hun producten. De sessies werden gegeven door HP, Dell EMC, WatchGuard, Innovaphone, Veeam en Microsoft. Presentatrice Erika Van Tielen begeleidde de klanten door de dag.

sessie tijdens Business2Beach

Als afsluiter van de informatieve sessies zorgde stand-up comedian Arnout Van den Bossche voor de nodige humor. Hij bracht de gasten aan het lachen met zijn komische kijk op het leven op de werkvloer in zijn show “Burn-out voor beginners”.

Daarna was het tijd voor de live cooking en de cocktails. Ondertussen konden onze klanten in een ontspannen sfeer netwerken. Terwijl de gasten nog genoten van een verfrissend ijsje, gaf een flyboarder het beste van zich zelf in een spectaculaire show. De avond werd afgesloten met de uitreiking van de awards. Mark Aerts en Lieven Boes beloonden drie klanten met een speciale award. Deze klanten gingen niet alleen met de eer en een award naar huis. Ze kregen ook een Dyson ventilator cadeau.

De winnaars:

Innovation Award: E-Max Aluminium
Solution Award: Franssen Keukens
Loyalty Award: Group A

eurosys awardeurosys awardeurosys award

De eerste editie van Business2Beach was alvast een schot in de roos. Dit doen we volgend jaar zeker nog eens over!

Arnout Van den BosscheflyboarderErika Van Tielen

Klik hier om de foto's te bekijken.

Wilt u meer te weten komen over bepaalde onderwerpen? Contacteer ons via [email protected] of telefonisch via 011 60 90 10.