Terug naar overzicht
22-09-2016

De nieuwe Kyocera Taskalfa serie.

Nog zuiniger, nog besparender, nog betrouwbaarder ...

We zijn verheugd om u het volledig vernieuwde gamma Kyocera Taskalfa A3 multifunctionele printers voor te stellen. Het volledig gamma van zowel de kleuren- als de monochrome toestellen kreeg een facelift en resulteert in 10 nieuwe modellen. Hierdoor kunnen we inspelen op elke behoefte van elke klant. Of dit nu een KMO is of een corporate/enterprise bedrijf ...... we bieden elke klant een passende oplossing. De eerste ervaringen die we van onze klanten ontvangen zijn alvast zeer enthousiast en veelbelovend voor de komende periode.

Enkele maanden eerder introduceerde we ook al een volledig nieuw gamma zeer performante A4 Taskalfa machines. Omdat bepaalde sectoren hoge performantie vragen maar zonder de vraag naar A3 functionaliteit bieden deze machines op die plaatsen een perfect antwoord op de vraag van de klant.

Goede performantie Kyocera printers

Wat is er veranderd:

 • Door het gebruik van fijnere toner printen we nu in real time 1200/1200 dpi zonder te goochelen met drivers of wat dan ook. Hiermee halen we voor kleurendrukwerk een nog hogere kwaliteit zonder aan snelheid te moeten inboeten.
 • Fijnere toner betekent zuiniger in verbruik en dat betekend besparing op de printkost.
 • Geen aparte waste toner (afvaltoner) meer. De lege zwarte toner doet dienst als afvaltoner waardoor we weeral bijdragen aan een beter milieu.
 • Papiercassetten tot SR-A3 waardoor er aflopend geprint kan worden.
 • Universele bediening. Alle Taskalfa's hebben hetzelfde touchscreen met dezelfde software. Makkelijk in een printomgeving met meerdere toestellen/gebruikers.
 • Universele opties voor alle toestellen zoals extra papierlades, bulklades, afwerkingsunits, nietfuncties, boekjesmakers, .......

Wat blijft onveranderd:

 • Aan de gekende sublieme Kyocera kwaliteit hebben we niets gewijzigd ..... die blijft even subliem zoals tevoren.
 • Levering van voorraad toners gebeurd nog steeds automatisch en zonder extra kost. Geen kopzorgen om tijdig toners op voorraad te nemen, wij leveren automatisch nieuwe voorraad van zodra er een toner gebruikt wordt.
 • Op alle toestellen kan een zeer besparend 3 kleuren-teller-systeem actief zijn. Hiermee is het mogelijk tot 40% te besparen op uw factuur voor gemaakte afdrukken. Maand na maand!
 • Zeer transparante en overzichtelijke facturatie. Betaal enkel je reëel verbruik en niets meer dan dat!
 • Aan de gekende Kyocera service hoeven we ook niets te wijzigen. Ons ticketing systeem werkt uiterst vlot en we behalen hiermee reeds een 99,6% klanttevredenheid na eerste bezoek!!

Betaal de kleur die u print

Wenst u een gratis TCO analyse van uw printerpark ?

Benieuwd wat u kunt besparen met een Kyocera printerpark?
Aarzel niet en neem contact op via [email protected] of bel naar 011/24 69 12 (Fabia Roman, Internal Sales Consultant).

Danny WIllekens
Printing & Solutions Consultant

Linkedin
Tel +32 11 24 69 48 
[email protected]