Terug naar overzicht
01-03-2016

Digital Transformation event 29 feb 2019

Op 29 februari, de extra dag die we dit jaar hadden om u te ontmoeten en te informeren, hebben we niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Tijdens ons Digital Transformation event in het voetbalcomplex Stayen te Sint-Truiden ontdekte de aanwezigen wat de digitale revolutie kan betekenen voor hun organisatie.

In 2020 zullen meer dan vier miljard mensen, 50 miljard apparaten en 200 miljard sensoren verbonden zijn met het internet. De digitale transformatie is een feit, en geen enkele onderneming zal ontsnappen aan de gevolgen ervan.

Iedere ondernemer zal dus zijn huidige activiteiten onder de loep moeten nemen en evalueren welke kansen de digitale weg biedt om efficiënter te werken, kosten te verminderen en de relatie met de klant te verbeteren.

Tijdens de verschillende sessies van onze partners GOOGLE, XIRRUS, MICROSOFT, TEAMLEADER, DELL, DESTINY, VEEAM, MEDIANEUT werd iedereen nog eens met de neus op de feiten gedrukt.

Onze gastspreker Jo Caudron sloot de boeinde namiddag af. 

De presentaties van de meeste leveranciers kan u herbekijken via slideshare.

Wilt u meer te weten komen over bepaalde onderwerpen? Contacteer ons via [email protected] of telefonisch via 011 60 90 10.