Terug naar overzicht
04-12-2014

EuroSys aangesteld tot Apple Authorised Reseller

EuroSys - met meer dan 220 specialisten één van de grotere ICT-bedrijven in Vlaanderen - is benoemd tot Apple Authorised Reseller (AAR). Deze partnerstatus stelt EuroSys in staat het complete portfolio van Apple aan te bieden aan haar klanten. 

Naast het leveren van Apple producten, verzorgt EuroSys ook de complete dienstverlening rondom Apple implementaties en nazorg. EuroSys is bevoegd en gecertificeerd om alle producten van Apple te leveren en ondersteunen, van iPhone, iMacs, Macbooks en iPads tot uitgebreide serversystemen. 

Integratie en opleiding
De status onderstreept dat de dienstverlening van EuroSys een extra toegevoegde waarde biedt bij het aanbieden van Apple-producten. Als AAR versterkt EuroSys organisaties met Apple-oplossingen. Naast de verkoop van het complete pakket, helpen ze ook bij de integratie ervan in organisaties. Daarnaast organiseert EuroSys workshops en cursussen, afgestemd op alle medewerkers, zodat ze zelf aan de slag kunnen met Apple producten. 

Bring your own device trend
Door deze partnerstatus sluit EuroSys aan op de groeiende vraag naar zakelijke Apple-oplossingen. Met de uitbreiding van het Apple-aanbod profiteren organisaties van de voordelen als verbeterde efficiëntie en productiviteit die de Bring Your Own Device (BYOD)-trend biedt. Daarbij worden de IT-governance, veiligheid en service levels behouden.

Mark Lens, CEO EuroSys, over de verworven partnerstatus: “We zijn erg verheugd met onze benoeming tot Apple Authorised Reseller. We merken dat Apple een steeds grotere speler op de zakelijke markt is, en mede door de trend dat medewerkers hun eigen toestellen willen gebruiken voor hun werk (Bring your own device) neemt het gebruik van Apple producten en oplossingen alsmaar toe. Met de Apple-producten en diensten kunnen we de zakelijke markt optimaal ondersteunen bij hun BYOD-beleid.”

Over EuroSys
Al jaren biedt EuroSys een breed palet aan steevast gepersonaliseerde diensten die voldoen aan alle IT-behoeften. De bedrijvengroep vergaarde de afgelopen jaren een enorme expertise in proactieve dienstverlening, online werkplekken, datacenter- en cloudoplossingen, ICT-opleidingen, printing en telefonie, webontwikkeling, online marketing, ERP-oplossingen en boekhoudsoftware. De groep bestaat uit meer dan 220 ICT-specialisten, goed voor een jaaromzet van 33 miljoen euro.