Terug naar overzicht
31-08-2015

EuroSys aangesteld tot Gold Partner van WatchGuard Technologies

 

WatchGuard Gold Partner is het top-reseller statuut dat eindklanten de hoogste graad van training en dienstverlening verzekert.

HOUTHALEN, september 2015 –  EuroSys is benoemd tot WatchGuardONE Gold Partner door WatchGuard® Technologies, een wereldleider in multifunctionele firewalls. WatchGuard’s Gold Partners vertegenwoordigen die partners die het engagement genomen hebben om het hoogste niveau van beveilingsexpertise en bijbehorende diensten aan hun eindklanten te leveren.

“Eurosys’ verwerving van dit statuut is een duidelijke indicatie van hun engagement naar trainining en certificatie toe,” zei Alex Thurber, Global Vice President Sales, WatchGuard. “De netwerkbeveiliging perfect op punt zetten is kritisch voor elke organisatie, en om het éénvoudig te zeggen, goed opgeleide resellers met de nodige kennis van zaken hebben klanten die meer tevreden zijn dan anderen én ze krijgen er veiliger netwerken bovenop!  We zijn verheugd om Eurosys als Belgische Gold Partner te verwelkomen en hebben er alle vertrouwen in dat ze met de opgedane kennis van het WatchGuard productgamma hun klanten uitstekend zullen kunnen helpen.”

Mark Aerts, commercieel directeur B2B bij EuroSys: “Het beveiligen van de infrastructuur en de data van onze klanten is een topprioriteit voor onze organisatie. Dit veronderstelt dat we hoge eisen stellen aan het kennisniveau van onze medewerkers. De opleidingen die we gevolgd hebben voor de producten van WatchGuard Technologies maakt dat we onze klanten met nog meer kennis van zaken kunnen adviseren over hun beveiligingsstrategie en deze ook perfect kunnen implementeren.”

Over EUROSYS

Al jaren biedt EuroSys een breed palet aan steevast gepersonaliseerde diensten die voldoen aan alle IT-behoeften. De bedrijvengroep vergaarde de afgelopen jaren een enorme expertise in proactieve dienstverlening, online werkplekken, datacenter en cloudoplossingen, ICTopleidingen, printing, telefonie en online marketing. De groep bestaat uit meer dan 220 ICTspecialisten, goed voor een jaaromzet van 33 miljoen euro.

Over WatchGuardONE

WatchGuardONE is WatchGuard Technologies’ wereldwijde partner programma. Dit innovatieve partnerprogramma kijkt niet enkel naar de verkoopvolumes van de resellers, maar juist ook naar hun certificeringen en opleidingen. Dit maakt WatchGuardONE vernieuwend in de partnermarkt.  WatchGuardONE onderscheidt verschillende deelnameniveaus, zoals Silver, Gold en Platinum.

Over WatchGuard Technologies

WatchGuard ontwikkelt betaalbare, all-in-one netwerk- en content security-oplossingen voor een uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens, netwerken en telewerkoplossingen. WatchGuard’s eXtensible Threat Management (XTM) network security-oplossingen combineren firewall, VPN en security services voor het buiten houden van spam, virussen, malware en intrusions op bedrijfsnetwerken. De ‘Extensible Content Security’ (XCS) appliances bieden content security voor e-mail en web gecombineerd met Data Loss Prevention (DLP) voor complete contentbeveiliging. De oplossingen van WatchGuard zijn zeer schaalbaar. WatchGuard levert oplossingen voor kleine bedrijven, middelgrote tot grote ondernemingen en bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers. Sinds de oprichting in 1996 heeft de organisatie wereldwijd meer dan 600.000 WatchGuard-appliances geïnstalleerd. Ze bieden via meer dan 15.000 toegewijde partners producten aan in 120 landen. Het hoofdkantoor van WatchGuard is gevestigd in Seattle. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.