Terug naar overzicht
27-02-2018

EuroSys bereikt Veeam ProPartner Gold statuut

HOUTHALEN – februari 2018 – IT-specialist EuroSys Business heeft het Gold Partnership bereikt in het Veeam ProPartner-programma en biedt zijn klanten uitgebreide Veeam Availability-oplossingen aan om de Always-On Business™ mogelijk te maken. Slechts een handvol bedrijven in België heeft dit statuut. EuroSys is blij om daar nu één van te zijn. 

Organisaties worden geconfronteerd met nieuwe eisen van klanten. 82 procent van de bedrijven heeft te maken met een verschil tussen de vraag van gebruikers en wat IT kan bieden, of een 'Availability Gap'. Deze kloof resulteert in ongeplande downtime-kosten van gemiddeld $21,8 miljoen per jaar. Deze downtime van gegevens onderdrukt innovatie, aangezien 66% van de bedrijven toegeven dat initiatieven voor digitale transformatie worden belemmerd door ongeplande onderbrekingen. Dat is waar Veeam bedrijven kan helpen om online te blijven en de concurrentie voor te blijven.

De Gold Partner status van Veeam® Software, de Availability for the Always-On Enterprise™ innovator, betekent dat Eurosys zal profiteren van een nauwe samenwerking tussen de twee technologiebedrijven, inclusief onderwijsinitiatieven, marketingondersteuning, productkortingen, een toegewijde partner manager en directe toegang tot klantenservice en ondersteuning.

eurosys gold partner Veeam

Ronald Ooms, Regional Vice President, North East EMEA, Veeam: "Als Gold Reseller heeft EuroSys aangetoond kennis van de Veeam-producten te hebben en we vertrouwen erop dat ze de beste Veeam Availability oplossingen kunnen aanbevelen om hun klanten in staat te stellen aan de eisen te voldoen van een Always-On Enterprise™."

Mark Aerts, commercieel directeur B2B bij EuroSys: "Met EuroSys investeren we jaarlijks in strategische partnerships en Veeam is onze voorkeurspartner voor databescherming en databeschikbaarheid in virtuele omgevingen zoals VMWare of Hyper-V. Het behalen van dit Gold statuut is dan ook een beloning voor onze inspanningen en een kennisgarantie die we bieden aan onze klanten."

Heeft u interesse in de oplossingen van Veeam? Contacteer ons dan snel voor meer informatie: [email protected] of T. 011 60 90 10