Terug naar overzicht
17-03-2016

EuroSys en Teamleader sluiten partnership

Teamleader, het bedrijf dat in februari nog verkozen werd tot Startup of the Year 2016, stelt EuroSys Business aan als Certified Reseller. 

Teamleader biedt KMO’s een onlineplatform aan dat klantenrelaties (CRM), offertebeheer en verkoop, projectplanning en facturatie in één werkproces integreert. De software biedt meerdere voordelen. Er wordt minder tijd verloren met e-mailen, printen, archiveren en overschrijven, en werknemers kunnen in het bedrijf makkelijker zien waar hun collega’s mee bezig zijn. Teamleader legt ook de koppeling met allerlei externe databases en software – zoals Office365 en Google Apps – zodat gegevens automatisch worden ingevuld en facturen meteen in het boekhoudsysteem kunnen worden gepompt.

EuroSys Business trekt volop de kaart van de ‘digital transformation’ van bedrijven en bijbehorende cloud-oplossingen. Vandaar dat de oplossing van Teamleader perfect aansluit bij de oplossingen die EuroSys Business nu reeds biedt. EuroSys zal de oplossingen van Teamleader aanbieden aan haar KMO-klanten, de installatie verzorgen, uitgebreide opleidingen voorzien en de support voor haar rekening nemen. Een perfect complementair partnership dus.

Kom nog meer te weten over de functionaliteiten van de Teamleader CRM producten en vraag uw GRATIS demo aan!

EuroSys helpt u graag met de installatie, opleiding en support van deze oplossing.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel of meer informatie via [email protected] of via 011 60 90 10.