Terug naar overzicht
13-10-2009

EuroSys Heusden geïntegreerd in EuroSys – IT Solutions groep

Sinds 1993 is er een nauwe samenwerking ontstaan tussen Raf Coomans - Arcoom bvba en Mark Lens - EuroSys - IT Solutions groep. Dit resulteerde in eerste fase in de opstart van EuroSys Heusden als 2e winkelpunt. 

Na de jarenlange samenwerking, waarin een groot wederzijds vertrouwen werd opgebouwd, zal Raf Coomans vanaf nu optreden als mede-bestuurder van de EuroSys - IT Solutions groep. Als lid van de Raad van Bestuur krijgt Raf Coomans de mogelijkheid om mee de toekomst strategie van de volledige groep te bepalen. 

Meer specifiek zal hij de komende jaren verantwoordelijk zijn voor de coördinatie en uitbouw van het netwerk van de EuroSys retail winkels binnen Limburg en Vlaams Brabant. In oktober is hij alvast succesvol gestart met de opstart van EuroSys Genk. Vanaf 24 oktober opent Genk als derde EuroSys Telenet Center in Limburg. 

Voor de particuliere klanten van EuroSys Heusden wordt het een stuk eenvoudiger. EuroSys Heusden wordt mee opgenomen in de groep van EuroSys winkels in eigen beheer, namelijk EuroSys Hasselt, Houthalen, Neerpelt en Genk. Vanaf nu wordt er slechts 1 administratief pakket gebruikt waardoor de klant slechts 1 type factuur ontvangt, slechts op 1 rekeningnummer moet betalen, de betalingsvoorwaarden in alle winkels in eigen beheer hetzelfde zijn,... De recent vernieuwde webshop biedt bovendien aan alle klanten de mogelijkheid om nu ook voor het afhaalpunt EuroSys Heusden te kiezen. Hierdoor kunnen klanten in zowel Hasselt, Houthalen, Neerpelt, Genk (vanaf 24/10) als Heusden terecht voor het afhalen van hun online bestellingen. 

De business klanten van EuroSys Heusden kunnen vanaf nu genieten van het uitgebreide dienstenpakket van de volledige EuroSys - IT Solutions groep. Nieuwigheden voor hun zijn ondermeer het serviceplan, de 24/7 permanentie, de gratis printer/copystudie, IP telefonie oplossingen, Dynamics NAV,... Bovendien kunnen de businesss klanten gebruik maken van het uitgebreide open opleidingsaanbod van de EuroSys - IT Solutions groep. 

Alle medewerkers van de EuroSys - IT Solutions groep verwelkomen Raf Coomans als bestuurder binnen de groep en wensen hem veel succes met deze nieuwe uitdaging.