Terug naar overzicht
11-03-2019

EuroSys is klaar om 100 km te lopen voor Kom op tegen Kanker

Het is ondertussen maart 2019 en dat wil zeggen dat onze deelname aan de 100km-run van Kom op tegen Kanker op 24 maart wel heel dichtbij komt. Gelukkig zijn we er helemaal klaar voor. De twee teams zijn gevormd, de lopers hebben enorm goed getraind en de rest van EuroSys heeft zijn best gedaan om het startgeld van €5000 bijeen te zamelen.

eurosys team run goed doel

Lees hier hoe we bij dit idee gekomen zijn en hoe we erin geslaagd zijn om de teams te vormen en deze klaar te stomen voor de wedstrijd.

Hoe kan u ons helpen om deze 100km-run onvergetelijk te maken?

U kan nog altijd geld storten voor onze teams op de site van Kom op tegen Kanker. Elke cent is van groot belang in het onderzoek naar kanker. U kan dat doen via deze link. Voor stortingen vanaf 40 euro ontvangt u een fiscaal attest.

U mag op 24 maart ook zeker per plaatse komen supporteren voor onze teams. Zij kunnen elke aanmoediging gebruiken om deze krachtprestatie neer te zetten. Place to be: De Schorre in Boom.

Zien we u daar?

100km-run kom op tegen kanker eurosys

Wat is de 100km-run precies?

Nog even ter verduidelijking: bij de 100km-run  is het de bedoeling dat je een team vormt van vier deelnemers. De eerste deelnemer start met de wedstrijd. Als hij 10km gelopen heeft, begint de tweede deelnemer met hem mee te lopen. 10km verder valt de derde loper in en nog eens 10km later loopt ook de vierde deelnemer mee. Samen lopen ze nog 10km. De eerste deelnemer heeft er dus op het einde van de wedstrijd 40km opzitten, de tweede 30km, de derde 20km en de laatste 10km. Samen hebben ze zo 100km gelopen.